NIJE JOJ LAKO

Chrissy Teigen svojim je pismom rasplakala milijune: 'Nisam dobro, suze mi dolaze same na oči i ne dozvoljavam sebi da budem sretna'

28.10.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Početkom mjeseca Chrissy Teigen sve je šokirala kada je obznanila najtužnije vijesti. U petom mjesecu trudnoće zbog velikih zdravstvenih komplikacija izgubila je bebu. Svoje traume, porođaj i oproštaj od sina opisala je u poduljem emotivnom pismu koje tjera suze na oči

Da joj posljednjih mjesec dana nije bilo nimalo lako te da je teško dolazila sebi, Chrissy Teigen potvrdila je novim obraćanjem javnosti putem društvenih mreža s kojih se na neko vrijeme sklonila. Početkom listopada nakon velikih komplikacija i ugroženog zdravstvenog stanja bila je primorana roditi mrtvo dijete u petom mjesecu trudnoće.

Cijelo iskustvo sada je podijelila s milijunima zabrinutih obožavatelja u poduljem emotivnom pismu objavljenom u cijelosti na njezinu službenom profilu na Instagramu.

'Nisam znala kada ću biti spremna obratiti vam se i poslati ovo pismo u javnost. Imam potrebu zahvaliti svima vama, a mnogo vas je koji su mi se javljali, ostavljali znakovite poruke, slali cvijeće i čestitke ohrabrenja koje su potom preplavile naš cijeli dnevni boravak. Čitajući sve to bili smo u suzama, ali sada vam moram reći hvala. Posebno mi znači što nikada niste ni tražili odgovor ni zahvalu ni moju reakciju', započela je bivša manekenka, supruga Johna Legenda.

Traumatizirana iskustvom koje je proživjela i oproštajem od sinčića koji nije preživio kompliciranu trudnoću, Chrissy je imala potrebu podijeliti detaljno što joj se sve dogodilo i što je uzrokovalo gubitak bebe. Otkrila je da je mjesec dana prije pobačaja provela u krevetu i strogo mirovala, mnogo je krvarila, a maleni nije dobivao dovoljno hrane putem pupčane vrpce.

Teigen sada otkriva da su sve njezine trudnoće zapravo bile komplicirane te da je drugo dijete, sina Milesa, rodila mjesec dana ranije. Ovoga puta brižna majka nije uspjela dočekati 28. tjedan trudnoće, kada je rizik od gubitka bebe nešto manji. Kada je bila u 20. tjednu trudnoće, završila je hitno u bolnici, a tamo se događao scenarij kojem se nije nadala.

'U jednom trenutku toliko sam krvarila da dijete više nije imalo ni dovoljno plodne vode niti u čemu 'plutati'. Ne lažem vam kada kažem da sam čak osjetila njegove ruke i noge priljubljene za moj trbuh s unutarnje strane. Situacija je izmakla kontroli. Sve negativne riječi doktora uvijek sam nekako u sebi protumačila što je moguće pozitivnije i nisam željela gledati crno. Međutim došlo je do onog o čemu nisam ni željela pomišljati', nastavila je vrlo tužno, ali slikovito svoju priču 34-godišnja Amerikanka.

Objasnila je da su je pripremili za porod, primila je čak i epiduralnu, a nakon nekoliko sati u ruke je primila mrtvorođenog sina. Pored nje su tada bili suprug John i majka, koji su joj bili nevjerojatna utjeha u svemu. Zatražila je od svoje pratnje da sve dokumentiraju fotografijama kako bi imala sjećanje na taj dan, unatoč svemu ružnome. Na svoj se način željela oprostiti od sina, kojem su već namijenili ime Jack.

'Prebolno je, nikada to nisam tako zamišljala i teško ću zaboraviti ovo ružno iskustvo. Nisam dobro, a iako doma imam dvoje divne djece i pokušavam ostati pribrana, često mi suze dolaze same na oči i ne dozvoljavam sebi da budem sretna. Imala sam potrebu sve ovo podijeliti s vama kako bih nastavila dalje normalno sa životom i hvala vam što ste mi to dopustili. Jack će uvijek biti naš voljeni, sve smo objasnili našoj djeci. Hvala još jednom svima što ste nas imali u svojim mislima, molitvama i ljubavi'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

forever!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)