FRONTMEN GUNS N' ROSESA

Nakon navodne ozljede jedne obožavateljice, Axl Rose je obećao: Na koncertima više neće bacati mikrofone u publiku

04.12.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Američki pjevač Axl Rose je u petak obećao prestati bacati mikrofon u publiku nakon što je jedna obožavateljica navodno ozlijeđena na nedavnom nastupu u Australiji

Axl Rose, pjevač američkog rock sastava Guns N' Roses, koji je ove godine proslavio svoj 60. rođendan, redovito bi završavao svoje nastupe tako da je publici pružio mogućnost da uhvati njegov mikrofon.

Međutim, tijekom nastupa na stadionu Adelaide Oval u utorak, članica publike Rebecca Howe je pogođena u lice mikrofonom, prema izvješćima australskih medija.

'Ako je to istina, očigledno ne želimo da netko nastrada ... na bilo kojem našem nastupu bilo gdje', napisao je Axl Rose na Twitteru.

'Bacajući mikrofon na kraju naših nastupa preko 30 godina, oduvijek smo osjećali da je to poznati dio samog kraja našeg nastupa, koji su obožavatelji priželjkivali i bili su svjesni da imaju priliku uhvatiti mikrofon', dodao je Rose.

'Neovisno, u interesu javne sigurnosti ćemo se odsad suzdržavati od bacanja mikrofona ili bilo čega prema obožavateljima tijekom naših nastupa', napisao je Rose.

Rose je rekao da su neki htjeli predstaviti incident u 'negativnom i neodgovornom svjetlu', za što je rekao da nije istina.

  • +3
Axl Rose Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Victorio/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Veliko hvala svima na razumijevanju', zaključio je Rose.

Incident u gradu Adelaide se navodno dogodio tijekom završne pjesme sastava, 'Paradise City'.

Fotografije objavljene u lokalnim medijima prikazuju Howe kako pokazuje modrice ispod svojih očiju i posjekotine na rubu nosa.

Guns N' Roses bi iduće godine trebali nastupiti na festivalu British Summer Time u londonskom Hyde Parku po prvi put.

Američki rokeri, pjevač Rose, gitarist Slash i basist Duff McKagan, bit će glavna atrakcija u petak, 30. lipnja.

Osim njih, na tom su festivalu najavljeni Take That, P!nk, Billy Joel, Bruce Springsteen, E Street Band i sastav Blackpink, koji izvodi korejsku pop glazbu.