POSJETILI ŠTRUDLAFEST

Prizor koji se rijetko viđa: Mario Valentić sa mlađim sinom i životnom partnericom vikend provodi na zanimljivoj manifestaciji

04.09.2021 u 17:45

Bionic
Reading

I dok televizijski gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novu seriju na Novoj TV, nazvanu 'Bogu iza nogu', jedan od glumaca iste, Mario Valentić, vrijeme provodi u najdražem društvu. Sa životnom partnericom Ljiljanom Mikić i njihovim zajedničkim sinom Noom otišao je do Jaškova nedaleko Karlovca gdje su posjetili Štrudlafest i uživali u najfinijim štrudlama raznih okusa

Iako ih rijetko možemo vidjeti zajedno u javnosti, glumac i fitness trener Mario Valentić i menadžerica zagrebačkog hotela Ljiljana Mikić, nisu se obazirali na fotografe u Jaškovu. Tamo su ih snimili dok su sa sinčićem Noom šetali na manifestaciji Štrudlafest.

Štrudlafestom su šetali u ležernoj kombinaciji - Ljiljana se odlučila za traperice i jednostavnu bijelu majicu s printom, dok je Valentić i ovoga puta ostao vjeran svojim sportskim kombinacijama.

Inače, prvi dani jeseni već su tradicionalno rezervirani za Štrudlafest, a ove se godine, od 3. do 5. rujna, održava u Jaškovu, nedaleko Karlovca.

  • +2
Mario Valentić s obitelji je posjetio Štrudlafest Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

I dok inače Mario Valentić svoju partnericu drži podalje od svojeg profila na društvenim mrežama, Ljiljana Mikić povremeno dijeli zajedničke fotografije. U vezi su od 2016. godine, a dvije godine kasnije dobili su i svoje prvo zajedničko dijete - sina kojeg su nazvali Noa.

Osim njega Valentić iz braka s voditeljicom Mirnom Maras Batinić ima i starijeg sina Niku.