'SUSTAVNO ZAGLUPLJIVANJE'

Gdje je nestao razočarani Nenad Hervatin?

27.06.2014 u 10:16

Bionic
Reading

Novinar Nenad Hervatin prije mjesec dana bio je u poplavljenim područjima pomažući u spašavanju životinja, a rezultat njegova boravka ondje je i dokumentarac 'Prava Hrvatska', potresan film o spašavanju životinja i ljudi

Film 'Prava Hrvatska' je u cijelosti snimljen mobitelom, nerijetko u vrlo lošim uvjetima, ali odlično svjedoči o požrtvovnosti i snazi mještana, volontera i spašavatelja koji nisu birali sredstva kako bi iz prirodne katastrofe izvukli što je moguće više životinja.


Nakon mjesec i pol dana od tragedije koja je zadesila Gunju i okolicu Nenad Hervatin još je u kontaktu s ljudima iz poplavljenih područja.

'I dalje pomažem, koliko mogu', kaže Nenad koji se fokusirao na studiranje, a o televiziji više ne razmišlja jer se previše razočarao, iako je poznat po dugogodišnjem radu u 'Red Carpetu' gdje je težio istraživačkim temama.

Talent Nenada Hervatina otkriven je u realityju 'Story Super Nova' kojim je televizija odlučila popuniti vlastite voditeljske rupe.

Uz pobjednika Marina Tironija koji je bio kratko pred kamerom i Nenada Hervatina tim showom otkriveni su Anja Alavanja, Barbara Radulović, Monika Kravić Mamić i mnogi drugi.

'Jako sam se razočarao u radno okruženje u kojem se cijeni podložnost i glupost. Olako se uništava sve što smo stvarali zadnjih godina. Zato se narod sustavno zaglupljuje vijestima o hitovima Nives Celzijus. Zato urednici imaju plaće s kojima nije potrebno razmišljati, a ako je netko bolji od toga, sustavno se radi na uklanjanju moguće buduće prijetnje. Nažalost, na toj televiziji nema perspektive za čovjeka koji govori šest jezika, ali ima za onoga kome rad nije prioritet', rekao nam je Nenad razočarano nakon što smo gledali njegovo gostovanje na Jabuci TV gdje je pričao o svom dokumentarcu.