NIJE MU BILO SVEJEDNO

Nakon izlaska iz bolnice Lupino poručio: 'Dragi moji ljudi, cijepite se dok je još vrijeme'

15.11.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Iako se, kaže, pazio, ali i cijepio među prvima, još prije sedam mjeseci, virus Covida-19 nije zaobišao našeg istaknutog multimedijalnog umjetnika Stephana Lupina, koji se zarazio koronavirusom, ali i završio na bolničkom liječenju

Proteklog vikenda Stephan Lupino napokon je, nakon desetodnevnog bolničkog liječenja, otpušten na kućnu njegu, nakon što se u njegovom slučaju zaraza koronavirusa zakomplicirala.

'Ja sam uistinu bio odgovoran u svakom pogledu, ali sam unatoč tome završio na Covid-odjelu Kliničke bolnice Dubrava. Bez odgovarajuće pažnje vrlo susretljivog medicinskog osoblja moj oporavk bi zasigurno bio puno teži, ali da o tome puno ne govorim, spomenut ću samo to da su mi liječnici rekli da bih prošao puno gore da se nisam cijepio.

Stephan Lupino Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Dakle, dragi moji ljudi cijepite se dok je još vrijeme, jer je ova opasna i nepredvidiva bolest naprosto 'osvojila' cijeli svijet, zar ne vidite da nam svakodnevno i u Lijepoj Našoj odnosi i brojne živote', izjavio je nakon izlaska iz bolnice Stephan Lupino u razgovoru za Šibenski portal.

Kako je rekao, ono što je vidio u bolnici tijekom liječenja, itekako ga je potreslo, a najavio je i kako bi s obzirom na sve što je posljednjih dana proživio uskoro mogao odraditi i sve iznenaditi jedinstvenim projektom pod nazivom 'Kineska smrt'.