OBJAVIO NA INSTAGRAMU

Samo pet dana prije izlaska novog albuma, Ed Sheeran mora promijeniti sve planove: 'Žao mi je, pozitivan sam na Covid!'

24.10.2021 u 19:24

Bionic
Reading

Iako je izlazak njegovog dugoočekivanog, četvrtog studijskog albuma nazvanog neobično '=' (znak za jednako, op.a.), bio najavljen idući tjedan, 29. listopada, zbog pozitivnog testa na koronavirus Ed Sheeran mora sve planirano staviti na čekanje

Popularni britanski glazbenik na svom je Instagram profilu 35 milijuna svojih najvjernijih sljedbenika obavijestio kako mora promijeniti sve svoje planove vezane uz promociju novog, četvrtog studijskog albuma nazvanog '=' i to zato što je pozitivan na koronavirus.

'Bok ljudi. Samo kratko da vam kažem da sam nažalost pozitivan na Covid, stoga odlazim u samoizolaciju i pratim sve vladine upute. To znači da za sada nisam u mogućnosti nastaviti sa svojim planovima, stoga ću većinu intervjua i nastupa koji su bili u planu odraditi od kuće. Ispričavam se ako sam nekoga razočarao. Čuvajte se', stoji u objavi 30-godišnjeg Eda Sheerana na njegovom Instagram profilu.

Inače, prošlog je tjedna britanski glazbenik svoj hit 'Visiting Hours' izveo tijekom dolaska princa Williama na dodjelu nagrada Earthshot Prize Awards.

  • +4
Ed Sheeran Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES