SVE JE SLUŽBENO

Nakon gotovo dva mjeseca napokon otkriven uzrok smrti Matthewa Perryja

16.12.2023 u 07:51

Bionic
Reading

Kako je izvijestio Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles, glumac Matthew Perry preminuo je od 'akutnih učinaka ketamina', sedativa koji se ponekad koristi za liječenje depresije, a utvrđeno je da su tome pridonijeli utapanje i srčana bolest

Gotovo dva mjeseca bila su potrebna da stigne i službeno izvješće o smrti holivudskog glumca Matthewa Perryja. Glasnogovornik mrtvozornika objavio je i službeno priopćenje u kojem se navodi točan uzrok:

'Odjel za medicinsku istragu (DME) okruga Los Angeles utvrdio je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Matthewa Langforda Perryja kao akutne učinke ketamina. Čimbenici koji su doprinijeli smrti g. Perryja uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i učinke buprenorfina.'

Upravo zbog tih rezultata, smrt omiljenog Chandlera Binga iz 'Prijatelja' smatra se nesretnim slučajem. U obdukciji se navodi kako nije bilo 'nikakvih znakova traume ili sumnje na zlodjelo'.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

Iako nisu otkriveni detalji oko konzumiranja droge, neki strani mediji pišu kako je Perry, prije svoje smrti, bio podvrgnut terapiji infuzijom ketamina i to zbog depresije i anksioznosti.

Podsjetimo, Matthew Perry pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu 28. listopada, a njegova smrt rastužila je milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta, kao i brojne kolege iz Hollywooda, a osobito 'njegove Prijatelje'.