slavni prijatelj

Biste li prepoznali Joeyja? Matt LeBlanc viđen prvi put u javnosti nakon smrti Matthewa Perryja

14.12.2023 u 17:59

Matt LeBlanc

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Matt LeBlanc viđen je prvi put nakon tragične smrti kolege iz serije Prijatelji, Matthewa Perryja koji je ovog listopada preminuo u 54. godini života

Matt LeBlanc, 56-godišnji glumac, kojeg je proslavila uloga simpatičnog Joeya, uživao je na navečer u večeri s prijateljima u restoranu Nobu u Malibuu. Matt je posljednji od 'prijatelja' koji je javno viđena nakon Perryjeve smrti.

Podsjetimo, Matthew Perry je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu u Pacific Palisadesu u subotu, 28. listopada. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles otkrio je da je uzrok njegove smrti 'odgođen' dok vlasti smatraju da je istraga 'u tijeku'.

Snimljen u društvu prijatelja LeBlanc je izgledao opušteno i raspoloženo. U jednom se trenutku čak i široko osmjehnuo dok se rukovao s jednim od svojih prijatelja. Za izlazak s prijateljima odjenuo je zelenu košulju dugih rukava s plavim trapericama i crnim kožnim cipelama. Prepoznatljiva frizura otkrivala je sijede pramenove.

LeBlanc je snimljen po prvi put u javnosti gotovo mjesec dana nakon što je odao emotivnu počast Matthewu Perryju, dva tjedna nakon njegove šokantne smrti u 54. godini.

LeBlanc, slavni glumac koji je glumio najboljeg prijatelja Perryjevog lika Chandlera Binga, Joeya Tribbianija, napisao je na Instagramu: 'Matthew. Teška srca se opraštam. Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno je među najdražim trenucima mog života. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti brate konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ.'

LeBlanc je također podijelio srceparajuću fotografiju glumačke postave Prijatelja - koju također čine 54-godišnja Jennifer Aniston, 57-godišnji David Schwimmer, 60-godišnja Lisa Kudrow, i 59-godišnja Courteney Cox u zagrljaju s Perryjem na snimanju finala 2004.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'