SENZUALNA VODITELJICA

Mila Horvat otvoreno o novom poslu, rođendanu i Francuskoj

Bionic
Reading

Popularna sportska novinarka Mila Horvat, koja je početkom ove godine nakon 13 godina napustila HRT, odnedavno je članica Hrvatske nogometne televizije, HNS-ove TV-postaje na kojoj se mogu pratiti brojna nogometna zbivanja vezana uz domaći, ali i reprezentativni nogomet. Nakon što je proteklog vikenda proslavila 35. rođendan, a jučer vodila dodjelu hrvatskog nogometnog Oscara, Mila je danas otputovala za Francusku gdje će pratiti europsko nogometno prvenstvo

Naravno, kako se približava europsko prvenstvo, tako je i ritam na HNTV-u sve žešći, a slobodnog vremena sve manje. Jedno od zaštitnih lica ove tek pokrenute TV-postaje je i Mila Horvat, atraktivna novinarka koja je godinama vodila brojne sportske emisije i odrađivala javljana uživo na HTV-u.

'Posao novi sličan je starom, isto funkcionira kao medij samo nas je manje pa smo više kao mala obitelj, dinamično je, puno entuzijazma, kao i uvijek kad je novi projekt. Trudimo se svi i radimo za isti cilj, da približimo ljubiteljima nogometa taj sport i glavne aktere, pogotovo Vatrene koje redovito pratimo. Ovoga puta imamo i ekskluzivni uvid u način funkcioniranja svega iza kulisa pa je to dodatno interesantno gledateljima. Moram zahvaliti i pohvaliti sve iz reprezentacije i oko nje koji sjajno surađuju s nama i uvijek su dostupni i spremni na suradnju', rekla je Mila za tportal.


Ante Čačić i Mila Horvat: Odlazak Hrvatske nogometne reprezentacije na Europsko prvenstvo u Francuskoj



Noć prije odlaska u Francusku lijepa voditeljica provela je radno


Mila već tradicionalno vodi dodjelu nogometnog Oscara


Jučer je poznata novinarka i voditeljica imala dvostruki program. Prvo je na ispraćaju reprezentacije te na prezentaciji HNTV-a vodila razgovore s reprezentativcima, a navečer je u zagrebačkom Westinu bila prezenterica na dodjeli hrvatskog nogometnog Oscara. I naravno, zbog odrađenog posla, ali i stylinga, zaslužila brojne komplimente. A s obzirom na žestoki ritam u koji je upala, za nedavnu proslavu rođendana 4. lipnja nije imala vremena, a kada smo je pitali kako je bilo na proslavi - zbunila se i pitala: 'Čijeg rođendana?'

'Vašeg!'

'Ma, skroz sam zaboravila da je bio. Nisam ga stigla ni proslaviti, tog dana smo imali puno posla jer je Hrvatska igrala protiv San Marina. Iznenadili su me svi, osoblje hotela sa slatkim paketom, stigao mi je i dres NK Rijeka s mojim imenom, od reprezentacije i izbornika dobila sam bombonijere i dres s potpisima, fizioterapeuti i ostali djelatnici također su me nagradili malim znakom pažnje, čokoladama, cvijećem. Prijatelji su me iznenadili za vrijeme ručka u restoranu pjesmom konobara i tortom. Baš sam bila pod dojmom. Inače, proslavit ću nakon Eura i posla. Daj Bože da i reprezentacija napravi veliki rezultat pa da razlog slavlju bude višestruki', poželjela je Mila Horvat, koja je zbog jutarnjeg puta u Francusku vrlo brzo otišla s dodjele Oscara, kako bi se odmorila pred nove poslovne izazove.

Kao i uvijek dosad, Mila je jučer bila savršeno elegantna u haljinama s potpisom Matije Vuice.

'Hvala i Matiji koja mi je uvijek pri ruci kad zatreba, budući da ja nikad ne uzmem vremena za sebe i kako mi je posao na prvom mjestu, ni ne stignem misliti na taj estetski dio. Doslovce zadnje sate tog dana kad je događaj dođem kod nje i svaki put me spasi i osigura mi svoju savršenu kreaciju', pohvalila je Horvat svoju omiljenu modnu dizajnericu.