VOLI BITI TATA

Opet šarmira: Šime Vrsaljko se hvali svojim preslatkim sinčićem

02.09.2018 u 11:22

Bionic
Reading

Možda se očekivalo da će, 'vrsaljkomanija' splasnuti s laganim odmakom od uspjeha 'vatrenih' na svjetskom prvenstvu u Rusiji, kad ljeto odradi svoje, no ako je suditi po zadnjoj objavi zadarskog braniča, to se još neće dogoditi. Najnovijom objavom ponovo je pokazao koliko uživa u roditeljstvu te je raspametio svoje fanove

Po završetku Svjetskog nogometmnog prvenstva u Rusiji Šime Vrsaljko se, ako je pitati žene, prometnuo u apsolutni top 1 nacionalne nogometne vrste. Svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama izazove pažnju i pohvale.

'Moja ljubav', napisao je novopečeni 'interovac' na svom Instagram profilu uz najnoviju, preslatku fotografiju svog prvorođenca Brune koji sjedi na kojoj u auto-sjedalici.

View this post on Instagram

My love 😍 ❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Šimina supruga Matea Vrsaljko rodila je malenoga Brunu 6. lipnja. Par se vjenčao prošle godine nakon osam godina veze. Budući da je dobio sina netom prije početka svjetskog prvenstva nogometaš je imao dodatan motiv tijekom natjecanja.

View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Vrsaljko je tijekom SP-a privukao golemu pozornost žena iz cijelog svijeta. Duhoviti i šarmantni nogometaš pokazao se jednako simpatičnim i na dočeku u Dalmaciji, gdje je praktički preuzeo feštu i s gomilom građana slavio do ranih jutarnjih sati, a sve bi dijelio i na društvenim mrežama.

  • +22
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL