LIJEPA ATLETIČARKA

Nakon dugo vremena Sandra Perković u potpuno prirodnom izdanju

26.03.2018 u 20:16

Bionic
Reading

Iako smo je u posljednje vrijeme navikli gledati u glamuroznim izdanjima, vrtoglavim potpeticama, s jakom šminkom i u mini haljinicama, naša najbolja atletičarka ipak se najbolje osjeća u sportskom i prirodnom izdanju

Nakon što smo je prije nekoliko dana mogli vidjeti u vrtoglavo visokim zlatnim sandalama i seksi trapericama u novoj kampanji brenda Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović, naša sjajna atletičarka Sandra Perković vratila se sportskim obvezama.

Trenutno je u žestokim pripremama za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se održava u Berlinu pa je sve češće možemo vidjeti i u prirodnom izdanju bez šminke.

Iva Radić, Sandra Perković i Branka Krstulović proslavile otvaranje Lei Lou web shop-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Dvostruka olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja u bacanju diska na svom Instagram profilu pohvalila se fotografijom bez trunke šminke na kojoj izgleda fenomenalno, a pritom je uputila i snažnu poruku.

‘Ja sam žena, koja je tvoja supermoć’, stajalo je u opisu fotografije ispod koje su joj brojni followeri redali pohvale na račun izgleda.

Na fotografiji su posebno došle do izražaja i Sandrine punije usnice, za koje je nedavno otkrila kako ih je osvježila hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svjež izgled i boju.