LIJEPA SPORTAŠICA

Novi izgled naše atletičarke: Sandra Perković osvježila usne

08.03.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Osim što oduševljava sportskim uspjesima i rekordima koje obara u atletici, Sandra Perković već neko vrijeme sve iznenađuje svojim sjajnim izgledom. Osim što je počela paziti na prehranu pa je figuru dovela do savršenstva, europska prvakinja u bacanju diska sve je češće počela posjećivati i kozmetičke salone

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković posljednje dvije godine, otkada je doživjela veliki stilski preokret, prima samo komplimente na račun svog dobrog izgleda. Gubitak kilograma donio joj je veće samopouzdanje te se osjeća mnogo zadovoljnije.

Vidi se to i na Sandrinim stajlinzima pa nije rijetkost da je vidimo u mini suknjama, pripijenim haljinama ili izazovnim trapericama i crop topu.

Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic

'U ovom trenutku s ovim kilogramima bolje se osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sobom zadovoljan, iako voljela sam se ja u svim svojim verzijama', izjavila je Perković prošle godine.

Uz novu figuru češće je isticala svoju ljepotu jakom šminkom i drugačijim frizurama te je počela redovito odlaziti na kozmetičke tretmane.

Zato je nedavno odlučila isprobati i malo drugačije uljepšavanje. Naime osvježila je svoje usne hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svježiji izgled i boju, čiji se učinak može vidjeti u narednih šest do devet mjeseci. Nakon tog razdoblja mnoge se žene ponovno podvrgavaju tretmanu.

Lijepa sportašica trenutno boravi u Splitu te naporno trenira za buduća natjecanja. Čekaju je miting Dijamantne lige u Dohi i Europsko prvenstvo u Berlinu.