UVIJEK U TRENDU

Nakon debitiranja u 'Zvijezdama', Ella Dvornik pokazala savršeni proljetni stajling

03.03.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Blogerica Ella Dvornik sinoć je pokazala svoje vokalne mogućnosti u TV showu 'Zvijezde pjevaju', a usprkos tome što je zaboravila riječi pjesme, to joj nitko nije puno zamjerio

Ella se zbunila prilikom izvođenja pjesme 'Feel It still' u duetu s Goranom Boškovićem, ali se i brzo snašla te završila pjesmu, žiri joj je to oprostio.

'Genetika je genetika, ne možeš ti protiv toga', prokomentirala je članica žirija Remi simpatično Ellino snalaženje na pozornici, a Miroslav Škoro je dodao kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Nakon završetka emisije Ella je postavila fotografiju na Instagram na kojoj se vidi reakcija njezinog supruga Charlesa Pearcea kad je pogriješila u showu.

'Charles, kad je čuo da sam sj..ala', stoji u opisu fotke dok su je obožavatelji nahvalili kako je sinoć bila sjajna.

'Natural talent', 'Bila si super, imaš jako neobičan glas', redali su se komplimenti, a mnogi su naglasili i da je Ella među najvećim favoritima ovogodišnjeg showa 'Zvijezde pjevaju'.

  • +16
Predstavljanje kandidata nove sezone 'Zvijezde pjevaju' Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Blogerica koja se nedavno u Las Vegasu udala za Charlesa, postavila je i fotografiju savršenog proljetnog stajlinga koji se jako svidio njezinim fanovima.

'Ja sam u ovo prijelazno doba odlučila iskombinirati monochrome i zeleno. Baš se poklopilo da košulja savršeno ide uz ovu genijalnu suknju. I naravno torbica oko struka koja se još čvrsto drži u uličnoj modi', napisala je Ella pored fotografije u šarmantnoj proljetnoj kombinaciji: plisiranoj zelenoj suknji i košulji u bijelo-crnim tonovima. Stajling kao stvoren za toplije dane koji su pred nama, mama preslatke djevojčice Balie Dee upotpunila je praktičnom torbicom oko struka, sunčanim naočalima i ležernom punđom.

  • +49
Prva emisija 'Zvijezde pjevaju' Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro