NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Nakon četiri godine braka: Rastaje se zvijezda serije 'Dawson's Creek'

02.10.2023 u 21:04

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith

Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati glumački par, Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith, odlučio je prekinuti četverogodišnji brak, javnosti je otkrio američki tabloid TMZ

Zahtjev za razvod podnijela je 27- godišnja glumica zbog, kako je navela, 'nepomirljivih razlika' s 45- godišnjom zvijezdom serije 'Dawson's Creek'.

Od suda zahtijeva zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćerkicom Janie.

U brakorazvodnoj parnici koja će uskoro započeti, 45- godišnjeg Joshuu Jacksona zastupat će Laura Wasser, odvjetnica koju brojni s razlogom nazivaju holivudskom kraljicom razvoda.

Prije Jacksona, njezine pravne usluge koristio je friško slobodan Kevin Costner, a prije njega zastupala je Kim Kardashian i Arianu Grande. Trenutno radi i na parnici glumca Joea Manganiella, uskoro bivšeg supruga kolumbijske zvijezde Sofije Vergare.

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ono na čemu ona inzistira je da klijenti rješavaju sve iza zatvorenih vrata, putem medijacije, pokušavajući izbjeći odlazak u sudnicu, jer sve što tamo bude izneseno uvijek završi u medijima.

Prije braka s britanskom glumica, Joshua Jackson bio je 10 godina u vezi s njemačkom kolegicom Diane Kruger. Razišli su 2016. godine zbog nagađanja da se on ne želi vjenčati niti imati djecu.

Jednom prilikom za Sunday Times otkrio da je do njegove promjene mišljenja oko braka i djece djelomično došlo zbog godina. 'Dovoljno sam star da to mogu učiniti', izjavio je dodavši i da se njegova promjena razmišljanja odnosi i na pronalaženje nekoga u pravom trenutku života.

'Da smo se Jodie i ja upoznali pet godina ranije, vjerojatno bismo imali žestoku aferu. Nisam mislio da ću se ikad željeti oženiti', opisao je i dodao da za sve ostalo jednostavno nije bio spreman.