ODMOR U KOLUMBIJI

Nakon 13 sati leta i više od 24 sata provedenih na putu, Karmela Vukov Colić napokon je stigla na željenu destinaciju

12.02.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Čak 13 sati u zraku, s presjedanjem u Istanbulu, Karmeli Vukov Colić trebalo je da stigne do svog odredišta - daleke Bogote, gdje ih je, po slijetanju, dočekala kiša, ali i 20 stupnjeva

Tijekom putovanja preko Istanbula pa sve do Bogote, u dalekoj Kolumbiji, Karmela Vukov Colić svoje je vjerne obožavatelje na Instagram Storyju redovito obavještavala o svim zbivanjima, a onda je slikom iz aviona, snimljenom visoko iznad oblaka, otkrila da je stigla na konačno odredište.

Glavni grad Kolumbije osvojio je Karmelu na prvi pogled, pa čak i u ranim jutarnjim satima, nešto iza 6 ujutro, kada je već snimala po gradskim ulicama, opisujući malo atmosferu i grad. Ako se pitate zašto se toliko rano ustala i već krenula u šetnju, razlog je jednostavan - jet leg.

Naime, vremenska razlika je -6 sati, što znači da je u doba kada je šetala po Bogoti u Zagrebu već bilo podne. Karmela Vukov Colić, velika zaljubljenica u putovanja, odmah je otkrila i neke zanimljivosti, rekavši kako su došli u vrijeme kada je tamo često kiša, no temperature su ugodne.

  • +2
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Budući da se grad nalazi na više od 2600 metara nadmorske visine, kod dužih šetnji osjeti se, kaže, na dahu. Omiljena televizijska voditeljica već je najavila kako će ljepote Kolumbije i u narednim danima prikazivati u svojim pričama na Instagramu, čemu se iznimno veselimo.