NIKITA PARIS

Najteži trenuci bivše misice: Iznenada preminula 31-godišnja sestra Ivane Paris

22.10.2021 u 12:07

Bionic
Reading

Da je preminula mlađa sestra nekadašnje misice i reality zvijezde Ivane Paris, doznalo se iz posljednjeg pozdrava 31-godišnjoj Nikiti Paris koji je objavljen na internetu, gdje je ožalošćena obitelj zamolila za 'tihu sućut'

Bivša Miss Universe, 38-godišnja Ivana Paris, trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Prošle nedjelje, 17. listopada, iznenada je preminula njezina sedam godina mlađa sestra Nikita, a obavijest o smrti objavljena je na internet stranici osmrtnica. U njoj stoji da obitelj, među kojima su ožalošćena mama Loredana, tata Lučano, sestra Ivana i nećaci Leonid i Noel, moli za 'tihu sućut'.

Uzrok iznenadne smrti nije poznat, a posljednje objava Nikite Paris na njezinom Facebook profilu bila je samo dan prije nego što je preminula. Tada se fotografijom javila prijateljima na Facebooku i otkrila da uživa u kavi i sunčanom danu, a u komentarima je najavila i svoj skori dolazak u Zagreb.

O Nikiti Paris pisalo se još u dobi dok je bila desetogodišnja djevojčica. Bilo je to 2002. godine kada je Ivana Paris okrunjena titulom Miss Universe, a upravo se mlađa sestra najviše veselila njezinoj pobjedi i sudjelovala u svim slavljima koja su nakon pobjede uslijedila u njihovom rodnom Pazinu.

Ivana Paris Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL