NIJE JOJ LAKO

Najteži dani Linde Evangeliste: Nakon smrti najbolje prijateljice je neutješna

21.04.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih, Kanađanka Linda Evangelista izgubila je najbolju prijateljicu Sue, zbog čije je smrti neutješna i shrvana, a o svemu se oglasila putem društvenih mreža

Teško razdoblje trenutno prolazi bivša proslavljena manekenka Linda Evangelista koja je putem društvenih medija obavijestila javnost da se oprostila od svoje najbolje dugogodišnje prijateljice Sue.

'Danas smo pokopali moju najbolju prijateljicu Sue. Netko za koga bih dala i napravila sve. Trenutno sam bez teksta i bol je prejaka. Uskoro ću vam kazati više o ovoj tragediji', napisala je kratko uz tužne emotikone 56-godišnja Evangelista.

Uz riječi je izabrala nekolicinu fotografija svoje drage prijateljice, kao i zajedničke avanture koje su prošle. Utjehu su joj osim brojnih obožavatelja, u komentarima pružile nekadašnje kolegice.

Christy Turlington je poručila: ‘Linda jako mi je žao. Znam da si uvijek bila uz nju i sigurno ti je na svemu zahvalna. Šaljem ti puno ljubavi’. Nakon toga svoju je poruku podrške poslala bivša manekenka i nekadašnja francuska prva dama Carla Bruni, a potom i Amber Valletta napisavši: ‘Linda strašno mi je žao. Nadam se da će tvoje srce uspjeti pronaći mir u ovim teškim trenucima’.

Iz objavljenih fotografija očito je da su Linda i Sue bile poprilično bliske te da su se poznavale još od mladosti.

  • +3
Linda Evangelista Izvor: EPA / Autor: FLAVIO LO SCALZO