u teškom je razdoblju

Nakon što je svijetu priznala kako zbog uništenog lica više ne izlazi iz kuće, Linda Evangelista dirljivu posvetila objavu sinu, koji je mamina slika i prilika

30.09.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatiji modela 90-ih u srijedu je u objavi na Instagramu otvorila dušu te progovorila o tome zašto se posljednjih godina udaljila od javnosti te priznala da se bori s ogromnim samoprijezirom i depresijom. Koji dan kasnije na toj društvenoj mreži je proslavila 'svjetski dan sinova' dirljivom objavom posvećenoj 14-godišnjem sinu Augustinu Jamesu kojeg je dobila s François-Henri Pinaultom

Bivša 56-godišnja manekenka Linda Evangelista našao se u središtu zbivanja jer tvrdi kako je unakažena nakon rijetkih nuspojava kozmetičkog zahvata i da će tužiti liječnike nakon što su joj u potpunosti uništili izgled.

Uslijed popularnog postupka CoolSculpting, kanadska zvijezda razvila je paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva, zvana i PAH (Paradoxical Adipose Hyperplasia), a o toj mogućoj posljedici i riziku nije bila upozorena prije tretmana. U najnovijoj objavi na Instagramu je podijelila stariju fotografiju svog sina Augustina Augie Jamesa dok je bio mali, nastalu na plaži a na kojoj on stoji pored iscrtanog srca u pijesku u kojem piše 'Augie + mama'.

Inače, kad je u listopadu 2006. Linda rodila sina Augustina Jamesa, odbila je dati ime oca. Tek u srpnju 2011. kad je podnijela sudski zahtjev za alimentaciju navela je da je otac njezina sina francuski milijarder Francois-Henri Pinault, suprug glumice Salme Hayek, s kojim je bila u kratkoj vezi krajem 2005. i početkom 2006. godine. Linda i Pinault postigli izvansudsku nagodbu 2012, no nije poznato koliku su alimentaciju dogovorili.

Kad je o kolovozu Salma Hayek objavila fotografiju s posinkom Augustinom u komentarima su pljuštali komentari na račun njegove sličnosti s majkom Linda. Javila se i ona koja je u komentarima iskazala ljubav, odgovarajući na Salminu objavu s dva emotikona srca.

Osim Augieja, Pinault je također otac dvoje odrasle djece - sina Françoisa i kćeri Mathilde iz prethodnog braka s Dorothée Lepère.

  • +11
Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia