MADDOX JOLIE-PITT

Najstariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta progovorio o svom zategnutom odnosu s ocem

11.09.2019 u 20:46

Bionic
Reading

Prošlo je tri godine od navodne svađe u privatnom zrakoplovu zbog koje je Angelina Jolie zatražila razvod od Brada Pitta, a odnos slavnog glumca s najstarijim sinom čini se još uvijek zategnutim

Maddox Jolie-Pitt, 18-godišnji sin bivšeg holivudskog slavnog para, prije nekoliko se tjedana odselio u studentski dom u Južnu Koreju gdje će studirati biokemiju.

U ovom velikom koraku u njegovom životu uživao je svesrdnu pomoć majke Angeline Jolie, a o odnosu s ocem Bradom Pittom progovorio je između dva predavanja na fakultetu kad ga je zatekao novinar.

U ekskluzivnom videu kojega je objavio časopis InTouch, Maddox kaže kako misli da su njegovih petero braće i sestara sretni što pohađa fakultet.

Novinar je tada skrenuo na bolniju temu i upitao ga planira li ga njegov otac Brad posjetiti na fakultetu.

Naime, slavni holivudski glumac sletio je u srijedu u zračnu luku Tokyo Narita u Japanu.

'Ne znam ništa o tome, niti što se događa', odgovorio je Maddox, ali novinar ga je nastavio pratiti i upitao je li njegova veza s Bradom Pittom gotova.

'Pa, što god se dogodi, dogodit će se', odgovorio je ne pokušavajući uljepšati odnos s ocem Maddox.

Navodni incident u zrakoplovu, kako se čini, ključni je trenutak za narušavanje odnosa između Brada i Maddoxa.

FBI i Ured za djecu i obitelj u Los Angelesu otvorili su istragu o tom slučaju i oslobodili poznatog glumca svih optužbi.

Bez obzira na to, prema navodima nekih medija, u Maddoxu još uvijek tinja ogorčenje prema Bradu.

Prošloga je mjeseca tako jedan izvor otkrio za Us Weekly kako je Maddox puno bliži Angelini te da se zapravo ne doživljava kao Bradov sin.

Isti izvor je otkrio i kako je Maddox prošle godine odbio za Božić ići kod Brada te da je skloniji izlascima i druženju s prijateljima od svojih mlađih braće i sestara.

No obzitom na odlazak na fakultet i odrastanje, to ne mora nužno biti posljedica narušenog odnosa.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: richard.s.choi/ MEGA