MADDOX CHIVAN JOLIE-PITT

Bitka za skrbništvo: Evo zašto se odluka suda ne tiče najstarijeg sina Angeline i Brada

15.06.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što su u javnost procurile pojedinosti s posljednjeg sudskog ročišta oko skrbništva nad šestero djece Angeline Jolie i Brada Pitta, otkrilo se i kako bi glumica mogla ostati bez punog skrbništva ukoliko se neće pridržavati svega što je sud odredio. Osim toga, iz papira je jasno vidljivo kako je jedini kojeg se sve to ne tiče, njihov najstariji sin, 16-godišnji Maddox

Iako je, prema odluci suda, dogovoreno da se Brad Pitt može viđati s djecom, to se ne odnosi na njihovog najstarijeg sina - Maddoxa Chivana Jolie-Pitta.

Prije negoli započne sa snimanjem novog filma Quentin Tarantina, 'Once Upon a Time in Hollywood', Pitt je otputovao u London, gdje Angelina Jolie trenutno snima 'Maleficent 2', a sve iz razloga što mu je nova odluka suda dozvolila da više vremena provodi sa svojom djecom.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, sudac smatra kako je za djecu itekako važno da imaju zdravu i čvrstu vezu sa svojim ocem, a ukoliko se ogluši na zahtjeve suda, Angelina Jolie bi mogla izgubiti puno skrbništvo. Sud je dao točan plan koliko sati dnevno 54-godišnji glumac može viđati svako dijete sve do 29. srpnja, no u to sve nije uključen i njihov najstariji sin, 16-godišnji Maddox, budući da je on dovoljno star da može sam odlučivati koliko će vremena provoditi s ocem.

Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox moraju se strogo držati rasporeda. A kada se Pitt vrati u svoj dom u Kaliforniji, može sam odlučiti hoće li djeca s njim biti u njegovoj kući u Los Angelesu, gdje su svojedobno živjeli kao obitelj, a Angelina ih smije zvati tek jednom dnevno, ali i to mora biti točno definirano u koliko sati.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog svega što je dospjelo u javnost oglasio se i glasnogovornik same Angeline Jolie rekavši: 'Curenje informacija u javnost nije nikako u interesu malodobne djece. Od početka je Angelina bila fokusirana samo na njihovo zdravlje i potrebe, zato je i bilo važno da ovo posljednje saslušanje ostane zatvoreno za javnost. Žalosno je i jadno da je netko, iz svojih sebičnih razloga, pustio u javnost određene dijelove tajnog i zapečaćenog sudskog spisa, te se s time stekla lažna slika o onome što se zaista događa.'