ROBERT KURBAŠA

Najpoželjniji hrvatski neženja pred oltarom!

31.01.2012 u 13:39

Bionic
Reading

Popularna RTL-ova serija, 'Ruža vjetrova', najpoželjnijeg je hrvatskog neženju, Roberta Kurbašu, u novim nastavcima odvela pred oltar

U epizodama od 6. veljače do 9. veljače Srđan će ipak zaprositi svoju djevojku Anu, na što će ona oduševljeno pristati, iako ni dalje nije sigurna je li otac djeteta upravo njezin budući muž.

Milivoj je užasnut tom viješću i pokušava Anu svim silama odgovoriti od vjenčanja. Ana je napokon sretna razvojem događaja u svom životu i u potpunosti se posveti planiranju vjenčanja te nagovara Srđana da na vjenčanje pozove i Milu.

Ana uživa sa Srđanom, čini joj se da je sve po njezinom, ali u noći djevojačke/momačke večeri, Srđan napravi nešto posve neplanirano - pojavi se na vratima Milinog stana i poljubi Milu koja se već bila oprostila s njim i njihovom ljubavlju. Na vjenčanju Nives izaziva Milivoja, govoreći mu kako je audiosnimku njegovog i Aninog intimnog susreta upakirala kao poklon mladencima.

Poznati zavodnik Robert Kurbaša slomit će mnogim djevojkama srce kada ga ugledaju pred oltarom s Mateom Elezović. Djevojke, nemojte biti žalosne jer Robert Kurbaša je u stvarnosti još uvijek slobodan.