SOFIA VERGARA

Najplaćenija glumica Hollywooda raspametila obožavatelje posljednjom fotografijom

08.10.2020 u 23:19

Bionic
Reading

Prošlog tjedna Sofia Vergara je, zahvaljujući Forbesu, proglašena najplaćenijom glumicom u Hollywoodu, čime je još jednom začepila usta zlim jezicima koji smatraju kako poslove dobija isključivo na temelju izgleda, a ne zato što zna dobro glumački posao. Bilo kako bilo, sada je ponovno 'zapalila' društvene mreže prisjećajući se svog odrastanja 90-ih u Kolumbiji

Posljednja u nizu objava na Instagram profilu 48-godišnje Sofije Vergare bile su njezine dvije fotografije kojima se prisjetila svoje mladosti i odrastanja 90-ih godina u Kolumbiji. Zvijezda serije 'Moderna obitelj', koja zbog izgleda redovito dospijeva na top liste najljepših žena svijeta, ovoga je puta objavila fotografije u kojima pozira na pješčanoj plaži, izgledajući, kao i obično, neopisivo dobro.

Odjevena tek u zeleni, cvjetni bikini, Sofia Vergara izvijala se na pijesku, a na fotografiji na kojoj leži na plaži na trbuhu, jasno je vidljivo kako su donji dio kupaćeg kostima tanga gaćice.

Iako je isprva dobijala poslove upravo zahvaljujući svom seksi izgledu, Sofia Vergara odavno je dokazala da je puno više od isprazne ljepotice, spremivši ove godine na račune čak 280 milijuna kuna.