POSLALA JASNU PORUKU

Najnesretnija europska princeza: Otkriveno gdje se proteklih tjedana skrivala Charlene od Monaka i kakvu je borbu vodila

02.06.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon što je proživjela teške trenutke, kada su preminule njoj drage i bliske osobe, princeza Charlene kao da je u zemlju propala. Javnost se nije prestajala pitati što se događa sa suprugom monegaškog vladara, koju prati glas 'najnesretnije europske princeze'

Čini se da građani Monaka mogu odahnuti, jer napokon je otkriveno gdje se posljednjih tjedana skrivala i što je radila supruga njihovog vladara, princeza Charlene. Nakon smrti dvoje dragih i bliskih ljudi u Južnoj Africi, Charlene je produžila svoj boravak u domovini, gdje je odlučila pomoći tamošnjem stanovništvu u borbi protiv krivolova.

Na svom službenom Instagram profilu, princeza Charlene dramatičnim je fotografijama, na kojima pozira s lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i s jednim od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala apel javnosti i kako bi podigla svijest o toj strašnoj borbi koja bi mogla, u konačnici, ugroziti upravo životinjski svijet.

Tijekom svog puta u Thanda Safari u Južnoj Africi, princeza Charlene bila je dijelom nekoliko operacija zaštite divljine i tamošnjih životinja, posebice nosoroga. Upravo to područje dom je čak 80 posto njihove ukupne populacije, a u svaka 22 sata od krivolova strada po jedan nosorog.

Inače, 'najnesretnija europska princeza', kako je mnogi zovu, posljednjih je mjeseci izbjegla svoje mnogobrojne dužnosti u Monaku, zbog čega je porasla i zabrinutost za njezino izbivanje, no sada su jasnije i riječi princa Alberta II, koji se u javnosti pojavljivao samo u društvu njihovih blizanaca Gabrielle i Jaccquesa, tvrdeći kako je s njegovom suprugom baš sve u najboljem redu i da nema razloga za brigu.

BLIZANCI SU MU DOVOLJNI

Nakon još jednog izlaska princa Alberta bez princeze Charlene u javnost, građani Monaca ne kriju zabrinutost

Pogledaj galeriju