NEKADAŠNJI SUPRUŽNICI

Jennifer Aniston priredila božićni tulum za pamćenje, među uzvanicima je bio i Brad Pitt

17.12.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Blagdansko doba godina najdraže je američkoj glumici Jennifer Aniston, a tada tradicionalno priprema veliki tulum u svojoj vili u Los Angelesu. Kao i uvijek okruži se brojnim kolegama i prijateljima, a ovoga puta dio toga bio je i njezin prvi bivši suprug Brad Pitt

Možda godinama dok je on bio u braku s Angelinom Jolie, a ona s Justinom Therouxom nisu imali nikakav kontakt, ali zato Jennifer Aniston i Brad Pitt danas imaju vrlo prijateljski odnos. Dokazuje to i njezin posljednji potez, kada ga je pozvala na svoj božićni kući tulum na kojem je ugostila samo najdraže prijatelje i kolege.

'Već tradicionalno okupljanje kod Jenn i kićenje jelke postalo je mnogima omiljeni party u godini. Posebno se tome veseli Jennifer koja uvijek ugosti veliku skupinu ljudi. Ona jednostavno obožava Božić i uvijek se svi odazovu njezinu pozivu na tulum', rekao je za magazin People jedan od uzvanika.

Isti tvrdi da se na tulumu pojavio Brad Pitt, bivši suprug Jennifer Aniston s kojom je u braku bio dvije pet godina, a od koje se razveo davne 2005. nakon što se na setu spetljao s Angelinom. Sav taj ljubavni trokut Jennifer mu je izgleda oprostila te danas njeguju prijateljski odnos.

Pitt je podsjetimo bio rođendanskoj proslavi svoje bivše supruge koja se odvila u veljači prošle godine, kada je Jenn obilježavala okrugli 50.

Svojim ponašanjem Jennifer i Brad mnogim svojim obožavateljima i onima koji nikada nisu prežalili kraj njihove ljubavi dali su malu nadu da će se ista ponovno dogoditi. No, bliski prijatelji slavnih glumaca tvrde da je to nemoguće.

'To je bila velika noć za Jennifer i željela je okupiti bliske ljude oko sebe, Pitt je jedan od njih i naravno da nije želio tako nešto propustiti. No, oboje su već više od deset godina živjeli svoje živote i bili u braku s drugim ljudima. Više je prošlo vremena koliko nisu zajedno nego što su nekoć bili zajedno, tako da ljubav je za njih davna prošlost. Mnogo su se promijenili u to vrijeme koliko su bili razdvojeni i romanska je nemoguća', rekao je jedan od prijatelja.

  • +9
Jennifer Aniston u društvu komičara Jimmyja Kimmela i glumca Jasona Batemana Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na božićnoj proslavi u domu slavne glumice prije nekoliko je dana bio Justin Theroux, drugi bivši muž Jennifer Aniston. I s njim je ostala u divnim odnosima nakon razvoda, a zajedno su proslavili i nedavni američki praznik Dan zahvalnosti. Slavili su i Gwyneth Paltrow, Kate Hudson te Jimmy Kimmel.