MALI KUHARI

Najljepša zahvala: Princ William i Kate Middleton u kuhinju odveli svoje nasljednike i s njima ispekli ukusne kolače

27.10.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Plemenitom gestom princ William i Kate Middleton na vrlo poseban način odlučili su zahvaliti svim radnicima jedne od svojih humanitarnih zaklada. Zasukali su rukave te uz pomoć svoje uzbuđene dječice napravili ukusne kolačiće

Gesta koja je sve dirnula, a čiji je rezultat osvanuo na službenim profilima Kensingtonske palače, obišla je sve svjetske medije. Vojvode od Cambridgea na vrlo su osoban način odlučili zahvaliti radnicima svojih humanitarnih zaklada.

Okupili su svoje nestašne mališane, princa Georgea, princezu Charlotte i najmlađeg princa Louisa te organizirali uzbudljivu radionicu u kuhinji svoje palače. Mama Kate pripremila je recept za kolačiće, tata William bio je pomoćni kuhar, a dječica su pomno sve upijala te odrađivala zadane zadatke.

Obiteljsko okupljanje u kuhinji, što jako veseli malene kraljevske nasljednike, rezultiralo je ukusnim i oku primamljivim cupcakesima. Na taj način vojvode od Cambridgea htjele su zahvaliti svim radnicima, ali i pokazati da brinu za one kojima je izolacija zbog koronavirusa otežala život.

Kate i William ranije su već spomenuli da njihova dječica obožavaju okupljanja u kuhinji te da im tijekom ovog vremena, provedenog uglavnom kod kuće, najradije zadaju razne zadatke koji će ih zabaviti i okupirati. Jedan od takvih sigurno je kuhanje, u kojem smo prošlih božićnih praznika mogli vidjeti malenog Georgea uz prabaku Elizabetu II i tatu, princa Williama kako mijesi smjesu za kekse.

Nije rijetkost vidjeti ni vojvotkinju Kate u pregači i radnim akcijama u kuhinji. Prilikom nekoliko javnih angažmana pokazala je svoje kulinarske sposobnosti.