POPUT PRAVE DAME

Uvijek elegantna Kate Middleton plijenila je poglede u omiljenom kaputu, a stajling je upotpunila torbicom koja ima paprenu cijenu

20.10.2020 u 15:48

Bionic
Reading

Kate Middleton i prince William vratili su se kraljevskim dužnostima, a nedavno su se pojavili na otvorenju izložbe fotografija Hold Still na londonskom terminalu Waterloo Station. Vojvotkinja od Cambridgea je zajedno sa sucima odabrala 100 od ukupno 31.000 fotografija nastalih u izolaciji koje će biti prikazane diljem zemlje, a za ovu je prigodu iz ormara izvukla svoj omiljeni kaput u jarko crvenoj boji

Britanci s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će uživo vidjeti članove kraljevske obitelji, a šanse za to još su manje u vrijeme pandemije. No, sada su konačno imali priliku vidjeti nasljednike britanskog trona. Nakon dugog boravku u Norfolku gdje su proveli izolaciju, princ William i Kate Middleton polako se vraćaju svojim kraljevskim dužnostima koje su tijekom prvog vala koronavirusa odgodili za bolje dane.

Nedavno je Kate Middleton imala veliki zadatak - odabrati fotografije koje će biti prikazane diljem zemlje. Riječ je o projektu koji je vojvotkinja od Cambridgea pokrenula u lipnju ove godine, potaknuvši Britance svih dobnih skupina da uslikaju svoje portrete tijekom boravka u izolaciji.

Odabrano je 100 fotografija koje će biti prikazane u digitalnoj izložbi, a otvorenje izložbe nije moglo proći bez njezine inicijatorice Kate Middleton. Lijepa vojvotkinja stigla je na terminal Waterloo Station u Londonu u društvu supruga i nasljednika britanskog trona, princa Williama.

Oboje su pazili na razmak te su prilikom izlaska iz automobila i tijekom razgovora sa sucima nosili zaštitne maske za lice, a najveću pažnju i ovog puta je plijenila Kate koja se u svakoj prilici trudi izgledati dotjerano od glave do pete. Savršeno isfenirana frizura u kombinaciji s damskim stajlingom njezin su provjereni recept kojeg se drži svih ovih godina i rijetko kad skreće s puta.

Za ovu je priliku vojvotkinja odabrala dugi crveni kaput s potpisom njezina omiljenog brenda Alexander McQueen kojeg posjeduje u nekoliko boja. Ispod kaputa Kate je nosila crnu midi suknju i bijelu vestu, a stajling je upotpunila malim 'ring' naušnicama, klasičnim crnim salonkama i torbicom s ručkom nalik onima koje bira i kraljica Elizabeta II.

Riječ je o torbici 'Love Letter' (ljubavno pismo) s potpisom dizajnerice Grace Han, koja se prodaje po paprenoj cijeni od 13.200 kuna.

  • +10
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia