za naježiti se

Najemotivniji nastup u 'Voiceu': Vanna, Dino, Gobac i Urban zapjevali u čast neprežaljenog Massima

18.11.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Druga epizoda The Voice Hrvatska donijela je nove natjecatelje, a za neke je bilo borbe, a posebna poslastica za gledatelje bio je kraj emisije kad su mentori spontano izveli 'Stranac u noći'

'Fali mi Max', rekla je Vanna na kraju emisije nakon što je nastupio natjecatelj iz Solina, povratnik u 'Voice' koji je u prošloj sezoni bio član tima Massima Savića. Pjevačica se prisjetila kako se pokojni pjevač zapričao s tim kandidatom.

'Ajmo nešto otpjevati njegovo, sad pod hitno, moramo. Osjećam tu potrebu', izjavila je pjevačica i pozvala svoje kolege na pozornicu. Dino Jelusić je sjeo za klavir te su uz pratnju vrsnih glazbenika koji sviraju u showu u sjećanje na Maxa (kako su mnogi zvali neprežaljenog umjetnika), izveli jedan od njegovih svevremenskih hitova 'Stranac u noći' .

  • +14
Nastup mentora u prvoj epizodi 'The Voice Hrvatska' Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrt promo

Massimo je, prisjetimo se, postao mentor u popularnom showu 2019. godine. Mladim pjevačima kroz emisiju je savjetovao da se ne oslanjaju na engleski jezik. Smatrao je da bi trebali doći do toga da budu 'uvjerljivi pjevajući na hrvatskom jeziku'. 'Oni će raditi u ovoj zemlji, oni se predstavljaju ovoj zemlji', govorio je.

  • +19
The Voice Hrvatska 2023. (2. emisija) Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT