NAJNAPETIJI DIO NATJECANJA

Kreće nova sezona 'The Voice Hrvatska': Evo što vas očekuje narednih subota

11.11.2023 u 11:12

  • +10

Mentori u novoj sezoni 'The Voice Hrvatska'

Izvor: Promo fotografije / Autor: D. Cepak/HRT

Bionic
Reading

Došao je napokon i taj dan – za sve ljubitelje jedinstvenog, najpopularnijeg glazbenog showa u svijetu koji kod nas ulazi već u četvrtu sezonu, na Prvom programu HRT-a počinje 'The Voice Hrvatska'

Ove subote gledat ćemo prvu audiciju u kojoj će se predstaviti 12 kandidata koji ni gledatelje ni mentore neće ostaviti ravnodušnima. Pet subota zaredom pratit ćemo audicije, za mnoge najnapetiji dio 'The Voicea'.

Nakon više od 1000 prijavljenih, samo se 85 kandidata izborilo za dolazak na pozornicu gdje su svojim glasom, osobnošću i izvedbom pokušali potaknuti mentore da im se okrenu. Nakon audicija njih samo 40 osigurat će nastavak natjecanja... Trema, uzbuđenje, hrabrost i velika želja s jedne strane pozornice, a s druge napetost mentora koji moraju donositi teške odluke - komu se okrenuti, a komu ne.

Uz već iskusni mentorski par Vannu i Davora Gopca, prvi put u mentorski stolac sjeli su Damir Urban i Dino Jelusić. Čiji su ih glasovi naveli da se okrenu, kako su ih natjecatelji nagovorili da postanu dio njihova tima, doznat će se ove subote, u 20:15 na Prvom programu HRT-a

Reprizu možete pogledati na Prvom programu HRT-a u nedjelju od 17:15. Kroz show će nas voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić, i sve to pod redateljskom palicom Ivana Miladinova.

Voditelji The Voice Hrvatska Izvor: Promo fotografije / Autor: D Cepak /HRT