kakva IDILA

Na suncu u najslađem društvu: Blanka Vlašić pozirala sa svojim mališanom

20.01.2023 u 12:08

Bionic
Reading

Ponajbolja skakačica u vis svih vremena, jedna od najboljih hrvatskih sportašica i belgijski sportski novinar, Ruben Van Gucht postali su roditelji. Dječaka Monda donijela je na svijet na svoj 39. rođendan, a sada se tu i tamo na društvenim mrežama mogu vidjeti njihovi sretni trenutci

Kako je zbog obaveza Rubena Vana Guchta obitelj često razdvojena, jedva čekaju da vrijeme provode uživajući u na moru. Blanka s malenim Mondom živi u Splitu, a svakih nekoliko dana, pridružuje im se tata.

Blanka Vlašić je fanove nakon duljeg vremena odlučila počastiti fotografijom na kojoj se vidi kako gušta na suncu držeći svog sinčića (kojem je zaštitila lice) u naručju. Na njoj je označila i supruga Rubena. Za koji mjesec, točnije u svibnju, proslavit će svoju prvu godišnjicu braka. Sudbonosno 'da' izrekli su u društvu najbližih. Tada su podijelili slike na svojim profilima te otkrili da očekuju sina.

Inače, obitelj tek povremeno objavljuje fotografije iz privatnog života, no malenog Monda još uvijek skrivaju od očiju javnosti.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX