UŽIVAJU ZAJEDNO

Dragocjeno vrijeme: Suprug Blanke Vlašić otkrio kako njihova mala obitelj provodi dane

16.12.2022 u 09:03

Bionic
Reading

Dok njezin brat Nikola brani naše boje s Vatrenima u Katru, jedna od naših i svjetskih najboljih atletičarki, doduše bivših, utakmice prati iz svog rodnog Splita uz nedavno rođenog sina Monda. S njima je i tata, Blankin suprug Ruben van Gucht koji sve trenutke vrijedno bilježi videima i fotografijama

Neke od njihovih intimnih trenutaka belgijski sportski novinar Ruben van Gucht podijelio je s ostatakom svijeta. On i Blanka Vlašić otišli su na ručak u splitski restoran i to s kakvim pogledom. 'Ručak s mamom', piše na fotografiji, s pogledom koji puca na more.

Blanka i mali Mondo na terasi restorana hvataju zrake sunca, a pala je i fotografija tate kojeg je s dječakom u kolicima uhvatila slavna Splićanka. 39-godišnja mama i sin neko su vrijeme bili odvojeni od 36-godišnjeg oca budući da je Van Gucht donedavno bio u Dohi gdje je pratio belgijsku reprezentaciju. Vratio se kući nakon što je Belgija izgubila od Hrvatske.

Prije koji dan, Blanka je na Instagramu pokazala kako se uspješno snalazi u majčinstvu u kojem istinski uživa. Prošetala je s Mondom splitskom plažom Žnjan, a društvo im je pravila kujica Roza koju je sportašica udomila u kolovozu 2019. godine.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX