ponos do neba

Blanka Vlašić ne skriva ponos: Ovako je bratu Nikoli čestitala na osvajanju bronce

17.12.2022 u 20:55

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je ujedinila Hrvatsku i sve nas učinila sretnima. Pobijeli su Maroko i drugi put osvojili brončanu medalju na najvećem nogometnom natjecanju na svijetu. Čestitke Vatrenima stižu sa svih strana, a Nikoli Vlašiću putem Instagrama se obratila ponosna sestra

Blanka Vlašić pratila je utakmicu iz Splita pored malih ekrana. Odmah po završetku na društvenim mrežama je pokazala koliko je zadovoljna i ponosna na našu momčad i svog mlađeg brata, Nikolu Vlašića te im je čestitala s više objava.

Među ostalim je bivša atletičarka na svoju Instagram priču preuzela objavu od Sandre Perković. Na fotografiji su Blanka i Nikola koji drži nogometnu loptu u ruci, nastalu u njihovim mlađim danima. 'Želiš biti najbolji, srce je najveći saveznik' piše u oblačiću pored Blanke pa ispada kao da to govori svom bratu.

Blanka se prema Nikoli (koji se nekad divio 14 godina starijoj sestri i njezinim svjetskim uspjesima) uvijek ponašala zaštitnički. 'Naša je obitelj uvijek bila u sportu. Naravno, bio je moj veliki navijač, ali kad je shvatio koliko voli nogomet, nije više ni bilo govora o atletici. Nogomet je najpopularniji sport na svijetu. Svi znaju nogometaše. I ako nije već danas, Nikola će vrlo brzo postati popularniji. I ja ću biti prva koja će se tome radovati', izjavila je ranije za Večernji list.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX