JEDAN DO SVJEDOKA

Na suđenju za ubojstvo Ashton Kutcher otkrio: 'Otisci mojih prstiju bili su posvuda'

30.05.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Ashton Kutcher ove je srijede bio jedan od svjedoka na suđenju navodnom serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koji je optužen za ubojstva, među ostalim i djevojke s kojom se u to doba viđao i sam glumac

Na suđenju serijskom ubojici Michaelu Gargiulu, koje je nastavljeno i ove srijede, ovoga se puta našao i Ashton Kutcher i to na klupi za svjedoke, budući da se Gargiulo dovodi u vezu s ubojstvom i djevojke Ashley Ellerin s kojom se u to doba viđao slavni glumac.

Danas 41-godišnjak prisjetio se kako je te kobne večeri 21. veljače 2001. imao dogovoren izlazak na večeru i piće s tada 22-godišnjom Ashley Ellerin, koju je upoznao dva mjesca ranije. Dok se ona spremala za susret s glumcem, u njezin dom ušuljao se Michael Gargiulo i izboo je nožem čak 47 puta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#AshtonKutcher Testifies Against Suspected Serial Killer Accused of Murdering Woman He Dated Ashton Kutcher appeared at a Los Angeles court on Wednesday to testify against a suspected serial killer charged with murdering three women, including 22-year-old #AshleyEllerin, who was dating the actor at the time. #MichaelGargiulo, who has been dubbed the "Hollywood Ripper," has pleaded not guilty to charges of murder and an attempted-murder stemming from attacks in the Los Angeles area between 2001 and 2008, the year he was arrested after DNA evidence linked him to one of the killings. Ellerin, a part-time stripper and fashion student, was found dead in 2001 in her Hollywood Hills home. The night before, Kutcher had stopped to pick her up for a date. The actor testified that he met Ellerin about two months before the killing and that she previously dated his friend. He said he had attended a housewarming party at her home about two weeks before her murder, and she told him there that she was single. He said they made plans to go out on a casual date of dinner and drinks. On the day of the date, he said he called her to let her know he was going to be late because he would be attending a Grammy Awards viewing party. He said he called Ellerin almost an hour later and left a voicemail saying he was still running late. He said she called him back from a friend's phone and told him there was no problem. Kutcher said he later called Ellerin to say he was on his way over to her place but she did not answer. He said he headed to his house, located a few blocks away, took his dogs out and tried calling her again, and she again did not pick up. He said he was "trying to take her on a date and didn't want to seem over eager," so he didn't try to call too much initially. He said he did make his away to her home, and assumed she was home because the lights were on. He said she did not answer the door, and that he looked through a window and noticed it was messy inside, but didn't think much of it because he knew she had recently moved in and had the Housewarming party. He then noticed what he thought were red wine stains on the carpeted stairway... Via: @enews #milakunis

Objavu dijeli AllNewsInc (@allnewsinc)

Kutcher je, kao svjedok na sudu, potvrdio da su te večeri kada je Ellerin ubijena, oni imali dogovorenu večeru i piće te da su se ranije i telefonski čuli. Budući da je gledao dodjelu Grammy nagrada kod glumice Kristy Swanson i zbog toga kasnio, pokušao ju je nazvati nekoliko puta, no ona se nije javljala, a kada je on stigao pred njezin dom, između 22:30 i 22:45, nitko nije otvarao na njegova kucanja, iako je unutra gorjelo svjetlo.

Kada je provirio kroz prozor, na podu je vidio crvene mrlje, no mislio je kako je riječ o mrljama vina, a ne krvi, budući da je upravo u njezinom domu nekoliko dana ranije održan studentski party. Apsolutno ništa nije u njemu izazvalo sumnje da se stravičan zločin odigrao ispred vrata, već je jednostavno pomislio kako se naljutila jer je on kasnio te da je ona očito otišla s prijateljicama van. Kako su otkrili tužitelji, u to je doba 22-godišnjakinja već ležala mrtva.

Idućeg dana, kada je doznao stravičnu vijest, sam se pojavio u policiji kako bi odmah dao do znanja da su posvuda po kućnim vratima njegovi otisci prstiju, dok je kucao i pokušao otvoriti vrata. 'Moji otisci bili su na tim vratima i ja sam bio u panici. Policajcu sam odmah ispričao sve.'

Njegovo svjedočenje potrajalo je oko 40 minuta, a na suđenju je bio i otac žrtve. Inače, Ashton Kutcher samo je jedan od 100 svjedoka koji će se pojaviti na suđenju 43-godišnjem Gargiulu, kojeg su tužitelji opisali kao 'serijskog ubojicu' koji je uhodio i potom izboo nožem svoje žrtve, sve redom mlade žene koje su živjele u njegovoj blizini.

  • +51
Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U doba kada su stravični zločini počinjeni, Gargiulo je imao 24 godine i radio kao serviser klima uređaja, kao i izbacivač u Rainbow Bar & Grillu. Ashley Ellerin, studenticu Fashion Institute of Design and Merchandising, ali i striptizetu, upoznao je ispred njezina doma u jesen 2000. godine, kada joj je ponudio pomoć oko ispražnjene gume.

Njezini prijatelji otkrili su policiji kako je Gargiulo, koji je živio nedaleko od nje, znao banuti u njezinom domu nepozvan, a i često je znao biti parkiran ispred u čudne sate, promatrajući što se događa.