MARKETINŠKI TRIK ILI?

Ashton Kutcher na Twitteru objavio svoj broj mobitela, o čemu je riječ?

30.01.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Većina ljudi odavno je svjesna da otkako je tehnologija sve više napredovala, više ne postoji onog pravog kontakta. Sve se svodi na komentiranje po društvenim mrežama, tu i tamo s pokojom porukom na mobitelu, a pozivi ili, ne daj Bože, druženja uživo, nešto je što je zbog ovog tempa života postalo doista teško izvedivo. Stoga se slavni holivudski glumac, u potrazi za 'pravim povezivanjem i druženjem s običnim ljudima', odlučio na neobičan pothvat - na svom Twitter profilu Ashton Kutcher objavio je svoj broj mobitela u nadi, kako je rekao, da će na taj način i sam izgraditi vezu sa 'stvarnim ljudima'

'Nedostaju mi stvarni kontakti sa stvarnim ljudima. Moja zajednica. Od sada možete mi slati poruke. Neću moći odmah svima odgovoriti, no barem ćemo moći biti stvarni jedni s drugima. Moj broj je +1 (319) 519-0576', stajalo je u tweetu koji je u međuvremenu Ashton Kutcher izbrisao.

Da nije bila riječ o šali, otkrili su odmah korisnici Twittera koji su dobili povratnu poruku, mada ona i nije bila ono što su očekivalo. Svaki ponaosob dobio je automatski generiranu poruku kakva se dobije kada se predbilježite na neki newsletter ili slično. Kako stoji u tweetovima korisnika, morali su potvrditi ukoliko žele nastaviti s primanjem poruka, a navodno su oni uporniji, koji su pristali na daljnje slanje, nakon niza odgovora dobili poruku u kojoj Ashton Kutcher piše kako su mu to odvjetnici rekli da napiše.

Ipak, sve poruke nisu iste. Neki su tako dobili sljedeću poruku: 'Bok, Ashton je i ovo je automatska poruka kako bi znali da sam primio vašu poruku, sve ostalo biti će direktno od mene' ili 'OK, sada više definitivno neću moći odgovoriti na svako vaše pitanje, no drago mi je da ste mi pisali. Trenutno sam na snimanju 'The Ranch'. Uskoro ću vam poslati novosti, želim vam najbolji mogući dan.'

I dok neki smatraju kako je riječ o socijalnom eksperimentu, ima i onih koji tvrde da kako je riječ o novom startup projektu pod nazivom Community, a Ashton Kutcher uzet je kao 'zaštitno lice'. O čemu je doista riječ, doznat ćemo vjerojatno vrlo uskoro.

  • +13
Ashton Kutcher i Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.