SUNČICA BADRIĆ

Na rođendan Nine Badrić stigle su brojne poznate osobe, ali i jedna od najvažnijih osoba u njezinom životu

05.07.2022 u 12:28

Bionic
Reading

U poznatom zagrebačkom restoranu Nina Badrić sinoć je okupila poveću ekipu, njoj posebno dragu, s kojima je odlučila proslaviti svoj okrugli, 50. rođendan, a posebno mjesto među uzvanicima imala je njezina mlađa sestra Sunčica

Vanna, sestre Husar, Petar Grašo... samo su neki od glazbenika koji su se našli na podužem popisu uzvanika u poznatom zagrebačkom restoranu, u kojem je sinoć Nina Badrić proslavila svoj 50. rođendan. Dragi prijatelji, kolege, ali i članovi obitelji našli su se među odabranima, koji su do kasno u noć sa slavljenicom pjevali razne svjetske hitove i dobro se zabavili.

A dobro se zabavila i jedna od najvažnijih osoba u životu Nine Badrić. Riječ je o njezinoj mlađoj sestri Sunčici Badrić, s kojom je Nina posebno bliska i to nikada nije krila. Dapače, često joj posveti objave na Instagramu ili čestita javno rođendan.

Tako joj je 2018. čestitala rođendan riječima: 'Moja sreća, ljubav, radost moja obitelj... Zahvalna sam Bogu što si baš ti moja sestra. Što si moje toplo rame, snaga, utjeha, smijeh, sestra i prijatelj zauvijek. Sretan ti rođendan, ljubavi moja uz pjesmu: Ne možeee nam nitko ništaaaa, jači smo od sudbineeeee.'

Sada je Sunčica čestitala sestri okrugli rođendan sa snimkom nastalom na proslavi, a na kojoj se Nina uhvatila mikrofona i otpjevala hit Tine Turner 'Rolling on the River'.

važan dan

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, a evo tko se našao na listi uzvanika glamurozne proslave

Pogledaj galeriju

Sunčica je za sestrin rođendan odjenula crnu izazovnu haljinu koja prati liniju njezinog tijela i ima pregršt proreza koji dodatno daju na zavodljivosti.

Inače, Sunčica sa sinom Marcom živi u Rimu, gdje ih Nina Badrić često posjećuje, a jedno je vrijeme čak bila i sestrina menadžerica. Osim Sunčice, Nina ima i stariju sestru Dijanu.