slavljenički stajling

Spektakularna haljina za zabavu za pamćenje: Na svom rođendanu Nina blista u haljini koju bi tek rijetki mogli odjenuti za 50. rođendan

04.07.2022 u 21:55

Bionic
Reading

Odjevena u bijelu kratku haljinu s efektnim detaljem na struku Nina Badrić doista ima razloga za slavlje. Jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda slavi 'okrugli' 50. rođendan. Okružena prijateljima i obitelji, Nina slavi svoj dan u modnoj kombinaciji koja ne može proći nezamijećeno

Iza nje je puno lijepih trenutaka, a budućnost će ih, prema svemu sudeći, donijeti još više. Pjevačica Nina Badrić doista ima razloga za zadovoljstvo. Iza nje je niz poslovnih uspjeha, a budućnost djeluje blistavo. Nedavno je predstavila live album 'Peristil Sentimenti' na kojem se nalaze najljepše pjesme Splitskog festivala s kojima je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu. Ljeto će joj biti ispunjeno koncertima, a bit će vremena i za odmor u njezinoj oazi na Hvaru.

No, prije svega, vrijeme je za proslavu 50. rođendana na kojoj je Nina došla u jednom od svojih najblistavijih izdanja. U intervjuu uoči rođendana Nina nam je otkrila da priprema veliku feštu povodom 'okruglog rođendana' i našalila se kako je svjesna da će to izgledati poput svadbe.

važan dan

Nina Badrić slavi okrugli 50. rođendan, a evo tko se našao na listi uzvanika glamurozne proslave

Pogledaj galeriju

Na fešti u zagrebačkom bistro restoranu Apetit, gdje je Nina pozvala 140 gostiju, pjevačica je stigla odjevena u efektnu bijelu haljinu čiji dizajn potpisuje srpski dizajner Mihailo Anušić, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa. Kreacija nastala spojem jednostavne, krate bijele haljine i vrlo efektnog, šljokicama optočenog ukrasa cvjetnog oblika nosi ime ‘Infinity' i prodaje se po cijeni od 1770 eura, odnosno nešto više od 13 tisuća kuna.

Srpski dizajner koji se je modnu scenu počeo osvajati prije nešto više od 10 godina poprilično je popularan kod naših poznatih dama i zaljubljenica u modu. Tako je nedavno Mia Kramarić na svom crkveno vjenčanje i krštenje sinčića Viktora nosila vjenčano odijelo s tunikom upravo s potpisom Mihano Momose. Slično takvo odijelo nosila je i domaća influencerica Dora Predojević na svom prošlogodišnjem vjenčanju, a među popularnim obožavateljicama ovog brenda je i pjevačica Severina.

Uz tako efektnu haljinu Nina nije previše komplicirala s dodatcima – tek sjajan i uska ogrlica koja dolazi s haljinom i cipele u kombinaciji prozirne plastike i sjajnih detalja bili su i više nego dovoljni. Kada je riječ o cipelama, 'one prave' Nina je pronašla u kreaciji mnogima omiljenog Manolo Blahnika. Puna cijena im iznosi 1045 dolara (oko 7500 kuna), a trenutno se prodaju po cijeni od 523 dolara (oko 3700 kuna). Nude potplat u kombinaciji s prozirnim remenom i vrlo upečatljivom kristalnom kopčom sjajno se spojio s haljinom kreirajući stajling koji bi tek rijetki s takvom sigurnošću i stilom isfurati na svoj 50. rođendan.