NAKON EUROSONGA

Na putu do Ukrajine zaustavili su ih na granici s Poljskom, a dečki iz Kalush Orchestra uživo su otpjevali pobjedničku pjesmu

16.05.2022 u 22:20

Bionic
Reading

Nitko nije ostao ravnodušan danas na granici s Poljskom gdje su pobjednike ovogodišnjeg Eurosnga dočekali obožavatelji, ali i djelatnici s granice, koji su se poželjeli s dečkima iz Kalush Orchestra i fotografirati za uspomenu

Vraćajući se u rodnu Ukrajinu iz Italije, gdje su nastupili, ali i odnijeli pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom ’Stefania’, ukrajinski Kalush Orchestra zastao je na poljskoj granici te su tamo, na oduševljenje sviju, otpjevali svoju pjesmu.

Bend, čija glazba spada tradicionalnu glazbu s hip-hopom, na granici su dočekali vojnici i žene sa plavim i žutim cvijećem, a razvukla se i ukrajinska zastava.

'Želimo zahvaliti svima što su glasali za Ukrajinu - ova nam pobjeda puno znači. Ova će pobjeda podići raspoloženje i dovesti do pobjeda na svim frontovima', rekao je frontmen benda.

Kalush Orchestra Izvor: EPA / Autor: MYKOLA TYS

Inače, članovi benda nisu imali previše razloga za slavlje, točnije njihov frontmen Oleh Psiuk, koji nakon trijumfa u Italiji odlazi u rat, a sve je ganula dirljiva fotografija na kojoj se oprašta sa svojom djevojkom.