NITKO NIJE ZNAO

Na pogrebu Lise Marie Presley otkriveno da je nedavno postala baka, njezina kći potvrdila da je u obitelj stigla djevojčica

22.01.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Tijekom komemoracije za Lisu Marie Presley u Gracelandu, u Memphisu, saznalo se da je je pokojnica nedavno prvi put postala baka i da je Riley Keough majka malene djevojčice

Suprug Riley Keough, kaskader Ben Smith-Petersen, tijekom govora koji je održao u ime supruge na komemoraciji za Lisu Marie Presley otkrio je da su nedavno dobili djevojčicu.

Tijekom komemoracije za preminulu punicu, koja se održala u Gracelandu u Memphisu, Ben Smith-Petersen, otkrio je da su on i Riley Keough roditelji.

'Nadam se da mogu voljeti svoju kćer onako kako si ti voljela mene, kako si voljela mog brata i moje sestre. Hvala ti što si mi dala snagu, moje srce, moju empatiju, moju hrabrost, moj smisao za humor, moje manire, moj temperament, moja divljinu, moju upornost. Ja sam proizvod tvog srca, moje sestre su proizvod tvog srca, moj brat je proizvod tvog srca', čitao je Smith-Petersen riječi svoje od bola slomljene supruge.

  • +16
Ispraćaj Lise Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Smith-Petersen i 33-godišnja Keough u braku su osam godina, a nije poznato kad je njihova kći rođena niti kako se zove. Glumičin predstavnik potvrdio je za People tek to da je par dobio djevojčicu 2022, a kamere su ovog vikenda, uoči majčinog pogreba, snimile glumicu kako silazi iz privatnog aviona držeći bebu u rukama, no nitko u tom trenutku nije znao da se radi o njezinoj kćeri.

Riley je upoznala Smith-Petersena dok je snimala 'Mad Max: Fury Road' 2012. Iako su se upoznali na setu filma, počeli su izlaziti tek godinu dana kasnije dok su ponavljali snimanje nekih scena u Australiji.

'Moj muž je tako dobra osoba. On je miran i odan, snažan i osjetljiv. On je moj najbolji prijatelj', napisala je Keough u eseju 2022. za Vogue Australia.

Njezina romansa s australskim kaskaderom brzo se zahuktala, zaruke su objavili 2014. Manje od godinu dana kasnije, par se vjenčao u veljači 2015. Prvo su se vjenčali u Nepalu, gdje su zajedno gradili školu, a nekoliko tjedana kasnije zavjete su razmijenili u Napa Valleyju u Kaliforniji 4. veljače 2015.

  • +20
Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / Getty images / Profimedia

'Obitelji su znale da ćemo se vjenčati i rekli su: 'Dopustite da vam organiziramo hinduističko vjenčanje',' prisjetila se Keough u svom eseju za Vogue Australia. 'Bilo je tako lijepo i, na neki način, to je vjenčanje bilo malo intimnije i stvarno posebno. Na tom vjenčanju sam plakala sam. Na svom većem vjenčanju bila sam malo nervozna, nisam bila toliko prisutna. Ali svejedno je bilo jednako nevjerojatno.'

Lisa Marie Presley preminula je 12. siječnja od srčanog udara u dobi od 54 godine. Iza sebe je ostavila 33-godišnju Riley, 14-godišnje blizanke Finley i Harper Lockwood te majku Priscillu Presley (77).

Prije dvije godine izgubila je sina Benjamina Keougha, kojeg je uz Riley dobila u prvom braku s glazbenikom Dannyjem Keoughom. Benjamin Keough počinio je samoubojstvo suočen s problemima s mentalnim zdravljem 2020. godine u dobi od 27 godina. Od njegovog odlaska Lisa Marie nikad se nije oporavila, a njezini prijatelji kažu da je umrla od slomljenog srca. 'Molim te, čekaj me, ljubavi moja, i drži me za ruku dok ostajem ovdje da mogu nastaviti štititi i odgajati tvoje male sestre i biti oslonac za Riley. Znam da bi to htio', napisala je povodom njegovog 28. rođendana kojeg nažalost nije dočekao.