S POTPISOM LOUIS VUITTONA

Na njoj ne štedi: Georgina Rodriguez pohvalila se skupocjenim darom Cristiana Ronalda

15.10.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Da ju je ostavio bez riječi, Georgina Rodriguez ne krije, jer posljednji dar koji je dobila od svog zaručnika Cristiana Ronalda nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Da dobro zna kako usrećiti svoju bolju polovicu, jedan od najboljih nogometaša Cristiana Ronalda pokazao je još jednom, a skupocjenim darom njegova se Georgina Rodriguez pohvalila na Instagramu. Ovoga puta na poklon je dobila kovčeg za nakit s potpisom Louis Vuittona, a čija je cijena nevjerojatnih 1.3 milijuna kuna.

27-godišnja zaručnica nogometaša Manchester Uniteda nije krila oduševljenje, baš kao ni najmlađi članovi obitelji, njihova zajednička kći Martina Alana te njegov sinčić Mateo, koji su se odlučili poigrati sa skupocjenim koferom. Preko objavljene fotografije na Instagram Storyju Georgina je uz emotikon koji plače napisala: 'Ostavio si me bez riječi Cristiano'.

Inače, ovaj kofer dizajniran je povodom otvorenja novog butika Louis Vuittona na pariškom trgu Place Vendôme, koji je visok 137 centimetara i ima osam ladica, kao i ogledalo, ali i bistu na koju Georgina može staviti neke od svojih najskupljih ogrlica.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Georgina se prošlog mjeseca, kada je stigla na Filmski festival u Veneciji, okitila dijamantima vrijednim 700 tisuća kuna, dok se njezina osobna kolekcija nakita procjenjuje na nevjerojatnih 23 milijuna kuna.