'NE OVISI O NJOJ'

Georgina Rodriguez ne krije koliko je očajna: Jedino o čemu još sanja je da je Cristiano Ronaldo napokon zaprosi

28.09.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Najava za novi Netflixov hit pod nazivom 'Soy Georgina', koji prati život Georgine Rodriguez, javnosti poznate kao životne partnerice i majke najmlađe kćeri Cristiana Ronalda, privukla je istog trena milijune diljem svijeta, posebice nakon što je glavna zvijezda serije otkrila kako željno iščekuje da nogometaš napokon klekne

Krajem ove godine svjetlo dana napokon će otkriti novi Netflixov hit 'Soy Georgina', koji prati život slavne ljepotice Georgine Rodriguez, djevojke Cristiana Ronalda koja mu je rodila najmlađu kći Martinu Alanu. A ako će biti samo upola od najavnog trailera, bez sumnje će postati pravi hit, baš kao i sama Georgina koju javnost obožava i koja je zahvaljujući svojoj vezi sa slavnim nogometašem i sama stekla popularnost, ali i unosne ugovore.

Ipak, jedna želja i dalje joj je neostvarena, a to je otkrila u najavnoj špici za Netflixovu seriju, gdje je priznala kako bi željela da nogometaš Manchester Uniteda uskoro klekne pred nju i napokon je zaprosi. 'To ne ovisi o meni... Daj Bože', odgovor je koji je Georgina dala svojim prijateljima koji je ispituju hoće li je 36-godišnji nogometaš napokon oženiti.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

27-godišnja Georgina sa Ronaldom je već pet godina, a osim što imaju zajedničku trogodišnju kćer, ljepotica je preuzela brigu i o oko njegovo troje djece, koje su mu rodile surogat majke - 11-godišnjeg Cristiana Ronalda Jr. kao i četverogodišnje blizance Evu i Matea.

Zahvaljujući Netflixovoj seriji, obožavatelji iz cijelog svijeta moći će vidjeti kako izgleda njezina svakodnevica - od uživanja na luksuznoj jahti, preko odlazaka na crvene tepihe, ali i privatnih trenutaka s Ronaldom i djecom.

Soy Georgina Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, nakon glasina kako Ronaldova majka Dolores Aveiro baš i ne odobrava njegovu vezu sa Georginom, oglasila se i sama 66-godišnjakinja koja je izjavila: 'Georgina je dobra djevojka, a Cristiano je izvrstan otac koji ima ljude koji mu pomažu. Djeca imaju dadilje i osoblje koje odrađuje puno stvari, jer sa četvero djece ima se puno posla. Georgina je velika podrška Cristianu i u to nema sumnje.'