u sjajnom društvu

Na jednoj od najpopularnijih destinacija: Nika Fleiss ponosno objavila fotografiju s mamom

08.07.2021 u 18:09

Bionic
Reading

Bivša skijašica, diplomirana novinarka i iskusna komunikacijska stručnjakinja Nika Fleiss vruće ljetne dane provodi u Dubrovniku, a društvo joj pravi mama s kojom se prošetala Stradunom

Umirovljena hrvatska skijašica slovenskih korijena, Nika Fleiss, vrući gradski asfalt zamijenila je jednom od najpopularnijih destinacija na jadranskoj obali, Dubrovnikom. Ondje vrijeme provodi u vrlo ugodnom društvu. Naime, s zajedno s mamom prošetala je Stradunom, a dobro raspoloženi dvojac zajednički izlazak zabilježio je i fotografijom koju je Nika ponosno objavila na svom Instagram profilu. Uz objavljenu fotografiju Nika je napisala: 'Maman et moi i Stradun,' te dodala emotikon srca.

Inače, bivša skijašica koja je nastupala za reprezentaciju nakon umirovljenja planinske vrhove zamijenila je karijerom u marketingu, a nakon toga se posvetila svojoj trećoj ljubavi, onoj prema životinjama. Nesuđena veterinarka s diplomom iz novinarstva i odnosa s javnošću, prošle godine je otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca i pet shop.

'Svi s kojima pričam kažu: 'Nisi normalna, luda si, sad nitko ne pokreće ništa, sad se svi drže doma na respiratorima, čekaju da vide što će se dogoditi, kako će se dalje ekonomija razvijati, tržište disati..' Ja s druge strane mislim možda su ovakve situacije super podloga za krenuti u nešto novo', rekla je Nika za IN Magazin prošle godine, a čini se kako u poslu niže uspjehe, ako je za suditi prema pozitivnim komentarima zadovoljnih mušterija koje Nika dijeli na svom Instagram Storyju.

  • +16
Izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka 'One su ovdje' Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL