Nove grudi će joj priuštiti njen mužić, a više je nego vjerojatno da pritom misli na svog BB mužića Ivana Mrkvicu. Danas je već isplanirala njihovo viđanje kad se vrate u Hrvatsku i to tako da će ona njega posjećivati u Zagrebu, a on će voziti njen auto.

Prošli je tjedan obavijestila Mrkvicu da želi roditi sinove te da se nada da on radi samo mušku djecu. Mrkvica Ljubić na njene planove tajanstveno se smijulji, no da mu nije mrska, pokazuje joj svakodnevnim nježnostima.

Čim se udalji od njega i na metar, Mrkvica ju ispituje: 'Kamo ideš? Gdje ćeš?', a gotovo svaki njihov susret u kući iskoristi za usputno drpanje.

Sinoć ju je odlučio poskrivećki gledati dok se tuširala gola, a pokušao joj je i sakriti odjeću, za što na kraju ipak nije imao srca.

Da nije Mrkvica jedini koji se pali na Rinu, danas je priznao i Saša. Prilikom prisjećanja zadatka hrvanja u blatu rekao joj je: 'Samo sam vam gledao u cice, nisam ni znao koja je čija, ali ti si stenjala tako da mi se odmah digao pišo!'Pratite live stream Big Brothera na tportalu