Nakon popodnevnog uživanja u pogledu na razgolićene tajlandske ljepotice i 'prizor uzdignutih kita', kako je to Rina opisala, uslijedio je šok. Usred mirnog predvečerja i vožnje jezercem, u kuću je najednom banuo nepoznat muškarac bez ruke koji je krvario po dvorištu i kući.

Zabijao se u zidove, previjao od boli, urlao po kući 'Help! Help!' te se vješao po stanarima da mu pomognu. Stanari su najprije bili u šoku, a zatim nisu mogli suspregnuti smijeh. Bezruki je najprije napao Krešimira, kojeg je iz situacije izvukao Mrkva nasmijavši ga dodatno, kako bi opravdao njegovo smijanje. Zatim je ranjenik krvlju pošpricao Ornelu, a onda se objesio na Sašu kojem je u jednom trenutku uspio skinuti i hlače.

Kad je otišao svi su zaključili da je Bigi ovaj put malo pretjerao. Marko je ostalima pokazao rupu u zidu zelene sobe koju je nepoznati probušio svojom glavom. Rina, koja se mudro skrila u WC, komentirala je: 'Bigi, Bigi, pa kako tako? Nama tip bez ruke koji plazi posvuda, a njima trebice u bikiniću!? Nije to u redu.'



Pratite live stream Big Brothera na tportalu