BENNIFER je laž?

Muljaju javnost: Veza Jennifer Lopez i Bena Afflecka možda je samo reklamna kampanja holivudskog stroja

13.05.2021 u 15:33

Bionic
Reading

Tek što se svijet showbiza malo oporavio od šoka uzrokovanog ponovnim rađanjem romanse između bivšeg slavnog para, pojavila se bizarna teorija zavjere da je cijela ta romansa samo reklamna kampanja

Teoriju je podijelila 42-godišnja australska komičarka i radijska voditeljica Em Rusciano, koja i sama priznaje da je opsjednuta slavnim parom.

Nakon nedavno objavljenih fotografija koje svjedoče zajedničkom romantičnom putovanju Bena i Jennifer u Montanu, Rusciano je kontaktirao jedan od njezinih slušatelja i iznio joj svoju teoriju.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck u Montani Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poruku je dobila preko Instagrama, a pročitala ju je u svom podcastu Emsolation.

'Imam vrlo blisku obiteljsku vezu s nekim u timu J.Lo. Ne prestajemo se smijati ovoj priči, ali smo i šokirani koliko se ljudi hvataju na tu udicu. To je totalni bull**it', navodi upućeni slušatelj.

'Insajder' nadalje tvrdi da je veza produkt holivudskog stroja koji pokušava promijeniti naraciju i pokazati kako je J.Lo, nakon što su se pojavile glasine da je njezin bivši zaručnik Alex Rodriguez bio nevjeran, još uvijek vruća i poželjna.

'Benova je slika pomalo klimava, a J.Lo se osjeća odbačenom. Dakle, vijest je da je ona još uvijek vruća, a on još uvijek može uloviti djevojku. To nije istina', prenosi insajderove navode Rusciano.