PONOVNO ZAJEDNO?

Nakon nekoliko dana provedenih s bivšim, Jennifer Lopez ne krije sreću, a osobe bliske njoj otkrivaju: 'Sretna je s Benom'

11.05.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko dana Jennifer Lopez provela je sa svojim bivšim zaručnikom Benom Affleckom, s kojim je, u jeku medijske pomame za njom nakon prekida veze i zaruka s Alexom Rodriguezom, pobjegla u Montanu, gdje su ih, naravno, snimili i paparazzi

Nakon raskida zaruka s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez utjehu je pronašla u zagrljaju još jednom svog bivšeg zaručnika, koji posljednjih mjeseci prolazi baš isto što i ona. Naravno, riječ je o Benu Afflecku, koji je nakon propalog braka s Jennifer Garner, nedavno okončao vezu s Anom de Armas.

Upravo je s njim provela nekoliko dana, daleko od sviju, u Montani, gdje su ih prvo u automobilu, a potom i na aerodromu, prilikom ulaska u privatni avion, snimili paparazzi, a što je posrijedi otkrio je za magazin People izvor blizak latino divi.

'Provela se odlično s Benom. Sretna je s njim i uživa u zajednički provedenom vremenu', otkrio je izvor nakon što su se Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili iz Montane. Njihovo ponovno druženje započelo je nakon raskida zaruka s Rodriguezom, a paparazzi su holivudskog glumca snimili već krajem travnja pred kućom Jennifer Lopez u Los Angelesu.

  • +4
Bena Afflecka dovozi terenac Jennifer Lopez do njene kuće i vraća u hotel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Jennifer je provela nekoliko dana s Benom van grada. Njih dvoje su iznimno povezani. Sve je ovo brzo, ali intenzivno, no važno je da je Jennifer sretna', zaključio je drugi izvor.

Par je inače bio zaručen 2002. godine, a zajedno su glumili u filmovima 'Djevojka iz Jerseya' i 'Gigli', a mediji su im tada nadjenuli nadimak 'Bennifer', što je zapravo spoj njihovih imena.