FOTOGRAFIRANI ZAJEDNO

Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni u Montani, gdje su zajedno proveli nekoliko dana

10.05.2021 u 22:37

Bionic
Reading

Bivši slavni par i nekadašnji zaručnici Jennifer Lopez i Benn Affleck nakon njenog prekida sa zaručnikom Alexom Rodriguezom sve više vremena provode zajedno, a sad su prvi put zajedno i snimljeni

Desetak dana nakon što je krajem travnja Affleck više puta uhvaćen kako posjećuje Lopez u njenom domu na Beverly Hillsu, 51-godišnja pjevačica i 48-godišnji glumac primijećen su skupa u Montani.

Kako doznaje časopi People, Jennifer i Ben su fotografirani zajedno u automobilu, nefaleko od odmarališta Big Sky u kojemu Affleck ima kuću.

Ekskluzivne fotografije na kojima se vidi Afflecka za upravljačem automobila i Lopez na suvozačkom mjestu objavio je The Daily Mail.

'Jennifer je provela nekoliko dana s Benom izvan grada. Snažno su povezani. Sve je bilo brzo i intenzivno, ali Jennifer je sretna', rekao je izvor blizak paru, koji je kasnije primijećen prilikom ukrcaja u privatni avion s kojim su se vratili u Los Angeles.

Lopez i Affleck su nekoliko godina punili naslovnice pod nadimkom 'Bennifer', a 2002. godine su se i zaručili. Čak su zajedno i glumili u filmovima 'Djevojka iz Jerseya' i Gigli. Planirano vjenčanje 2003. godine su odgodili, a potom se u siječnju 2004. i službeno razišli.

  • +4
Bena Afflecka dovozi terenac Jennifer Lopez do njene kuće i vraća u hotel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naslovnicu svibanjskog izdanja 'May Beauty Issue', časopisa InStyle, krasila je J.Lo, a Affleck je bio jedan od mnogih koji su se osvrnuli na njenu plodnu karijeru u industriji zabave.

Bivši zaručnik slavne ljepotice, s kojom je ostao u dobrim odnosima nakon razlaza, nije propustio priliku udijeliti joj kompliment na račun izgleda.

'Zašto izgledaš isto kao i 2003. godine, nekako kao ja u 40-ima... u najboljem slučaju?', našalio se Affleck.

'Ben je zabavan! I on još uvijek izgleda prilično dobro', odogvorila je Lopez.