'GLUPANE JEDAN!'

Mrkva naživcirao Rinu jedući luk

23.11.2008 u 20:00

Bionic
Reading

Stanari ne prestaju zbijati šale na račun vlastita smrada koji će im zagorčati život sljedećih pet dana. Rina je zaprijetila onima koji će jesti luk i zatim joj 'smrdjeti' kraj jastuka, ali Mrkvica je odlučio večerati upravo to

'Akoneko misli jesti kapulu, j.... ću ga u bulju!' - opasna je bila Rinapri svojim prijetnjama. I dok većina stanara misli što bezbolnijepreživjeti zadatak, Mrkvica je odlučio upravo suprotno.

Za večerom se prejeo luka, pa je Rina u naletu bijesa na njegaponovno počela bacati stvari. 'U ovom paklu ni najsavršenija ljubavnabajka ne bi preživjela!', urlala je Blonda. Ornela joj je dobacila daje sva sreća što su ipak prekinuli,jer sad se barem ne trebaju ljubiti.



Marko,Krešo i Saša lupaju glavom u zid što se nisu stigli otuširati prijepočetka zabrane pranja, a Ornela i Rina s druge strane likuju. One suse oprale tik prije Bigijeve zabrane i uvjerene su kako će svih petdana biti mirisne.

Marko nije propustio šale na Rinin račun da će sada biti odvratna i smrdljiva i kako će ona to preživjeti.
Sva sreća da im je Big Brother ipak dopustio žvakanje žvaka, takoda novi karijesi ne bi napali njihove, inače njegovane, zubiće.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu