SLIKA IZ DJETINJSTVA

Možete li prepoznati ovu ljepoticu?

19.11.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Dramska serija 'Ruža vjetrova' koja se emitira na RTL televiziji u domove gledatelja donosi mnoge intrige, spletke, ali i ljubavi, a glumci serije, baš kao i svi ostali, jednom su bili djeca. Kakvi su kao mali bili oni koji u seriji glume negativce?

Slavko Sobin
Slavko Sobin u seriji ne glumi 'dobricu', no u privatnom životu je potpuna suprotnost liku Petra kojeg glumi. Tako je i kad je bio mali, kako kaže, bio jako dobro i mirno dijete te se samo smijao.

'Najveći problem je bio što nisam htio ništa jesti, pa je mama trčala za mnom po ulici ne bi li me nahranila', prisjeća se Slavko dodajući da iako je bio jako dobro dijete, problem je stvarao kod doktora kada je morao ići vaditi krv. 'Mislim da je krvi više bilo po medicinskom osoblju nego što su mi uspjeli izvaditi krv, pa je mama uvijek zvala djeda da ide s nama kako bi me držao', sa smijehom se prisjetio šarmantni glumac.

Za razliku od Slavka, Karmen Sunčana Lovrić, koja u seriji glumi spletkarošicu Jelenu, bila je, kaže, više tatina curica pa se tako i više igrala s dečkima i kući nerijetko dolazila razbijenih koljena, što od pada sa stabla, što od tuče! 'Bila sam jako živa, hiperaktivna, radoznala i neposlušna, ako bi moji roditelji išli desno ja bi uvijek skrenula lijevo, i obrnuto!,' prisjeća se Karmen Sunčana koja je kao i Slavko imala problema s hranom.

'Imala sam problema s tim što jedem, pa tako jednom nisam htjela pojest paradajz, a mama je morala ići na posao i rekla je tati da se ne smijem ići igrati dok ga ne pojedem. Tata je čekao, čekao, čekao, a izvana su se čula djeca koja su me zvala da se dođem igrati. Tata je strpao paradajz u usta i rekao idi van, ajde, i nemoj reći mami!' prisjetila se Karmen Sunčana svojih dječjih nepodopština.

Popularnu seriju 'Ružu vjetrova', gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka, od 20 sati, na RTL televiziji.