NEODOLJIVA DJEVOJČICA

Može li Mary biti slađa? Ana Kurnjikova objavila snimku mlađe kćeri i otkrila na kojem jeziku priča sa svojom djecom

31.01.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Bivša tenisačica ne krije koliko je sretna i ispunjena otkako je postala majka i otkako uživa u odrastanju svoje dvije djevojčice i sina. Blizanci Lucy i Nicholas već su navršili tri godine, a Ana Kurnjikova trenutno je opčinjena mlađom Mary, koja je proslavila 1. rođendan

U domu bivše tenisačice i latino pjevača, Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa ovaj je vikend protekao u slavljeničkom tonu, budući da je njihova mezimica, mlađa kći Mary, proslavila svoj 1. rođendan.

Neodoljiva djevojčica koja svojom plavom kosom i nevjerojatnim plavim očima toliko nevjerojatno nalikuje svojoj majci, proslavljenoj tenisačici, pozirala je na krevetu u prljavobijeloj haljinici, dok je na glavi u istoj boji stajala traka za kosu s mašnom.

Uz objavljenu fotografiju Kurnjikova je samo stavila brojku 1 i emotikon srca, a ispod su se krenule nizati čestitke među kojima je bila i ona njezine nekadašnje teniske protivnice, naše najbolje tenisačice Ive Majoli, koja je stavila dva emotikona srca. Iste te emotikone ostavio je ponosan otac Enrique Iglesias, kao i neki od članova njegove mnogobrojne obitelji.

No, ono što je sve dodatno oduševilo, snimka je nastala na terasi njihovog doma, smještenog uz samu obalu oceana. Na njoj nekadašnja tenisačica sjedi i razgovara s malenom Mary. Nakon što ju je prvo na engleskom upitala - 'Što je to', Ana Kurnjikova ubrzo se prebacila na svoj materinji jezik i malenoj Mary počela pričati na ruskom.

Inače, osim Mary, Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias imaju i trogodišnje blizance Lucy i Nicholasa.

  • +2
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: THE PHOTO ONE / The Photo One / Profimedia