NICHOLAS I LUCY

Dvostruko slavlje u obitelji Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa

17.12.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu nekadašnja ruska tenisačica, supruga latino zvijezde Enriquea Iglesiasa, pohvalila se kako njihovi blizanci Nicholas i Lucy slave 3. rođendan, pa je tim povodom s obožavateljima podijelila i njihove najnovije fotografije

Dvije odvojene objave postavila je na svom Instagram profilu 39-godišnja Ana Kurnjikova i posvetila ih svojim neodoljivim blizancima - Nicholasu i Lucy - koji su napunili 3 godine. Bivša ruska teniska zvijezda, koja je blizance, ali i 10-mjesečnu kćerkicu Mary dobila u braku s latino zvijezdom Enriqueom Iglesiasom, uz fotografiju je tek stavila brojku tri i emotikon srca.

Ispod obje fotografije emotikon srca ostavio je i ponosni otac Enrique Iglesias. Inače, Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias od samog su početka svoje veze odlučili da će sve vezano uz njihov privatni život ostati upravo takvo - privatno.

Informacije su sa svojim obožavateljima davali na kapaljku, pa se tako čak ni o drugoj trudnoći slavne Ruskinje nije znalo do svega nekoliko dana prije poroda. Ipak, neodoljive snimke i fotografije svojih malenih nasljednika ipak tu i tamo podijele sa svojim obožavateljima, na sveopću radost.

  • +2
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: THE PHOTO ONE / The Photo One / Profimedia