ODGVOR NA ŠUŠKANJA

Šalju li princ Albert i princeza Charlene poruku novim zajedničkim pojavljivanjem?

07.09.2023 u 05:56

Bionic
Reading

Nakon novih medijskih napisa i glasnih šuškanja da s njihovim brakom odavno nije sve kako treba, kao i da Charlene živi u Švicarskoj te se pojavljuje samo na unaprijed dogovorenim događanjima, monegaški vladar, princ Albert i njegova supruga odlučili su to demantirati novim zajedničkim angažmanom

U samo jednom tjednu princ Albert i princeza Charlene pojavili su se već drugi put zajedno, pokušavajući zajedničkim nastupom demantirati glasine da već mjesecima žive razdvojeno - on s djecom u Monaku, a ona u Švicarskoj.

Elegantno odjeven, monegaški par pojavio se u službenoj palači te su dočekali Jeana d'Haussonvillea, novog francuskog ambasadora u Monaku, poželjevši mu tako dobrodošlicu.

Charlene je za tu prigodu odabrala tamnoplavi tanki pulover s lađa izrezom i potpisom Ralpha Laurena, kombinirajući uz to široke hlače od šifona istog dizajnera. Za dodatnu dozu elegancije odabrala je jednostavnu bisernu ogrlicu.

  • +9
Princ Albert II i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo njihovo najnovije zajedničko pojavljivanje tempirano je u najbolje moguće vrijeme jer su se ovih dana francuski i njemački tabloidi raspisali o tome da princeza Charlene živi u Švicarskoj te da se pojavljuje samo na unaprijed dogovorenim angažmanima.

Monegaška palača na ta je šuškanja odlučila ostati nijema, ne želeći ničime dolijevati ulje na vatru.